Rekeningen en kaarten
Voor elk project in je leven heeft bpost bank een oplossing 
Onze verschillende betaaloplossingen 
Zichtrekeningen
Omdat het ondenkbaar is nog te leven zonder bankrekening. Je moet alleen nog kiezen welke rekening het best bij je past.
Spaarrekeningen
Omdat het altijd veilig is een beschikbare reserve opzij te zetten. 
Kredietkaart
Omdat je er alles online mee kunt betalen.
Kaart verloren of gestolen
Omdat je verstrooid kunt zijn of bestolen kunt worden. Het volstaat zo snel mogelijk te reageren door je kaart tijdelijk of definitief te blokkeren.
PSD2 maakt je het leven makkelijker!
De termen PSD2 en ‘open banking’ klinken misschien bekend in de oren. Maar wat is het precies? Welke invloed heeft het voor jou als klant? En waarom is de regelgeving PSD2 er gekomen? 
Verhuis je rekeningen naar bpost bank

Je wilt van bank veranderen en klant van bpost bank worden? Wij regelen alles voor jou, zonder kosten of hoofdzorgen! Met de bankverhuisdienst kun je snel en gratis van de ene naar de andere bank overstappen. bpost bank en je huidige bank regelen alles en zorgen ervoor dat je betalingen niet worden onderbroken.

Payconiq by Bancontact
Pizza, pintje of busticket terugbetalen? Heel eenvoudig. Gewoon met je smartphone of tablet. De Payconiq by Bancontact app biedt steeds meer mogelijkheden. Kleine som betalen? Geen gedoe meer met kleingeld, geen bankbiljetten meer los in je zak. Je kunt perfect je kleine bedragen met de kaart betalen of simpelweg je smartphone langs de betaalterminal houden (enkel mogelijk met Android toestel). ​​​​​​ 
Betaalmiddelen: gevarieerd, net zoals jij.
Om je door de bomen het bos te helpen zien, is hier een overzicht van alle betaalmiddelen die momenteel bestaan. Zelfs degene die wij niet aanbieden. Want wat telt voor bpost bank, is je het leven gemakkelijk te maken door je alles op een duidelijke, eenvoudige en transparante manier uit te leggen.
 
Een huurwaarborg nodig? 

Ben je van plan om in België een appartement of huis te huren? Dan vraagt de eigenaar je zeker een huurwaarborg als dekking voor de kostprijs van herstellingen bij schade op het ogenblik van je vertrek. Hoe kun je een huurwaarborg openen? bpost bank kan je daarbij helpen.