(U bent niet aangemeld)

  • Eenvormigheid - Isabel integreert elektronische multibank, informatiediensten, een telecommunicatiepakket, een mailtoepassing en toegang tot het internet. Dat is het unieke van Isabel: al deze mogelijkheden zitten nu in één pakket, met één interface, één toegangsprocedure en één beveiligingssysteem.
  • Veiligheid - Isabel is een gesloten en beveiligd systeem: wie zich niet kan identificeren als abonnee van Isabel geraakt niet binnen. Hetzelfde beveiligingssysteem staat ook borg voor een waterdichte validatie van uw betalingen.
  • Zekerheid - Met Isabel komen uw berichten in perfecte staat op het door u gegeven adres aan. Ook uw overschrijvingen komen met de grootste zekerheid bij uw bank aan zoals u ze ingebracht hebt.
  • Een minimum aan telefoonkosten - Werken met Isabel bespaart u telefoonkosten. Alle taken worden off line voorbereid, voor u in telefonische verbinding komt. Vervolgens maakt u de verbinding en stuurt u alles in één keer door. In dezelfde verbinding haalt u bovendien de berichten op die voor u aangekomen zijn.
  • Al uw banken in één oproep - Voor de verschillende functies binnen Isabel moet u niet alleen met de Isabel-computer in verbinding komen, maar ook met de computers van de verschillende banken en informatiediensten. Al die diensten kunt u met één telefoontje op één zonaal nummer bereiken.
  • Gebruiksgemak - U hoeft geen specialist te zijn om met Isabel te kunnen werken. Het programma is zo gemaakt dat een basiskennis Windows volstaat om er uw weg in te vinden. Er zijn tal van opties die uw comfort in Isabel verhogen.