(U bent niet aangemeld)

Multibancair

Met Isabel beheert u al uw rekeningen bij Belgische banken via één programma. U kan rekeninggegevens ophalen en betalingen (al dan niet collectief) doorsturen. Voor Isabel 6 heeft u enkel een computer nodig en een internetverbinding.

Compatibiliteit met uw boekhoud- en andere programma's

ISABEL kan gelinkt worden aan uw boekhoudsysteem of aan andere externe toepassingen. De externe toepassingen dienen conform te zijn aan de Belgische interbancaire standaarden.

  • Verzenden van bestanden aangemaakt door een andere toepassing Bestanden met verrichtingen (nationale betalingen, internationale betalingen, circulaire cheques, domiciliëringen) in een formaat conform de Belgische interbancaire standaarden worden beveiligd verzonden via Isabel.
  • Exporteren van uw uittreksels en saldo's in een gestandaardiseerd formaat Isabel exporteert de verrichtingen op uw rekening(en) onder de vorm van CODA bestanden (formaat conform de Belgische interbancaire standaarden). Indien uw boekhoudsysteem automatisch CODA bestanden kan verwerken, hoeft u de bewegingen op uw rekening(en) niet meer manueel in te brengen.

E-mail

Isabel is compatibel met de standaarden van Microsoft en Internet. U communiceert met uw banken, klanten, leveranciers en concurrenten. U stuurt e-mails naar alle abonnees van het Isabel-netwerk en van alle netwerken die aan Isabel aangesloten zijn.