(U bent niet aangemeld)

Electronic banking

De elektronische snelweg voor uw bedrijf

Isabel is een beveiligd multibancair softwareprogramma voor ondernemingen. Het werd ontworpen in samenwerking met meer dan 20 Belgische banken zodat u uw rekeningen op een uniforme kan beheren. Vanop één platform beheert u al uw bankrekeningen, bij welke bank ook. Met Isabel regelt u betalingsopdrachten, beheert u facturen, doet u aankopen, slaat u verwerkte verrichtingen op in uw boekhouding en wisselt u zelfs officiële documenten uit met overheidsdiensten. Naar gelang van de omvang van uw onderneming, uw informaticastructuur en uw activiteitensector hebt u de keuze uit verschillende elektronische producten en diensten.

Multibancair

Met Isabel beheert u al uw rekeningen bij Belgische banken via één programma. U kan rekeninggegevens ophalen en betalingen (al dan niet collectief) doorsturen. Voor Isabel 6 heeft u enkel een computer nodig en een internetverbinding.

Compatibiliteit met uw boekhoud- en andere programma's

ISABEL kan gelinkt worden aan uw boekhoudsysteem of aan andere externe toepassingen. De externe toepassingen dienen conform te zijn aan de Belgische interbancaire standaarden.

  • Verzenden van bestanden aangemaakt door een andere toepassing Bestanden met verrichtingen (nationale betalingen, internationale betalingen, circulaire cheques, domiciliëringen) in een formaat conform de Belgische interbancaire standaarden worden beveiligd verzonden via Isabel.
  • Exporteren van uw uittreksels en saldo's in een gestandaardiseerd formaat Isabel exporteert de verrichtingen op uw rekening(en) onder de vorm van CODA bestanden (formaat conform de Belgische interbancaire standaarden). Indien uw boekhoudsysteem automatisch CODA bestanden kan verwerken, hoeft u de bewegingen op uw rekening(en) niet meer manueel in te brengen.

E-mail

Isabel is compatibel met de standaarden van Microsoft en Internet. U communiceert met uw banken, klanten, leveranciers en concurrenten. U stuurt e-mails naar alle abonnees van het Isabel-netwerk en van alle netwerken die aan Isabel aangesloten zijn.

  • Eenvormigheid - Isabel integreert elektronische multibank, informatiediensten, een telecommunicatiepakket, een mailtoepassing en toegang tot het internet. Dat is het unieke van Isabel: al deze mogelijkheden zitten nu in één pakket, met één interface, één toegangsprocedure en één beveiligingssysteem.
  • Veiligheid - Isabel is een gesloten en beveiligd systeem: wie zich niet kan identificeren als abonnee van Isabel geraakt niet binnen. Hetzelfde beveiligingssysteem staat ook borg voor een waterdichte validatie van uw betalingen.
  • Zekerheid - Met Isabel komen uw berichten in perfecte staat op het door u gegeven adres aan. Ook uw overschrijvingen komen met de grootste zekerheid bij uw bank aan zoals u ze ingebracht hebt.
  • Een minimum aan telefoonkosten - Werken met Isabel bespaart u telefoonkosten. Alle taken worden off line voorbereid, voor u in telefonische verbinding komt. Vervolgens maakt u de verbinding en stuurt u alles in één keer door. In dezelfde verbinding haalt u bovendien de berichten op die voor u aangekomen zijn.
  • Al uw banken in één oproep - Voor de verschillende functies binnen Isabel moet u niet alleen met de Isabel-computer in verbinding komen, maar ook met de computers van de verschillende banken en informatiediensten. Al die diensten kunt u met één telefoontje op één zonaal nummer bereiken.
  • Gebruiksgemak - U hoeft geen specialist te zijn om met Isabel te kunnen werken. Het programma is zo gemaakt dat een basiskennis Windows volstaat om er uw weg in te vinden. Er zijn tal van opties die uw comfort in Isabel verhogen.

Geinteresseerd?

U zou graag Isabel aanvragen of u heeft nog vragen? Afspraak op www.isabel.eu of neem contact op met onze specialisten van het netwerk Isabel fop.isabel@bpost.be.

 
  

Afdrukken