(U bent niet aangemeld)

Door uw regelmatige betalingen te automatiseren vermindert u de hoeveelheid administratief werk en worden de risico's op fouten beperkt.

Domiciliëringen

Om terugkerende betalingen met veranderlijke bedragen te regelen, zoals uw telefoon- en elektriciteitsrekeningen of uw verzekeringspremies kunt u het zich makkelijker maken met een domiciliëring.

Betaling per domiciliëring heeft talrijke voordelen voor uw onderneming:

  • Gemak: vervaldata van overschrijvingen moeten niet langer nauwlettend in het oog gehouden worden: alles gebeurt automatisch.
  • Overzicht: uw onderneming ontvangt de details van alle uitgevoerde operaties van uw debiteurs. De opvolging van de fakturatie wordt daardoor veel eenvoudiger.
  • Veiligheid: alle operaties van uw debiteurs worden uitgevoerd op de spildatum zoals u het wenst.

Zo bekleedt bpost bank een referentiepositie op de markt als centraliserende instelling. Talrijke bedrijven uit de telecommunicatie, energieverstrekking, pers en andere sectoren behoren tot onze klanten. Dit succes hebben we niet alleen te danken aan het voordelen van de domiciliëring maar ook aan volgende garanties:

  • Soepelheid: bestanden kunnen ons bezorgd worden via Isabel.
  • Snelheid: De fondsen zijn beschikbaar voor betalingen of beleggingen op de dag volgend op de gewenste spildatum.

Doorlopende opdrachten

bpost bank voert ook uw vaste betalingen automatisch uit (nationale en internationale) op een vastgesteld tijdstip (wekelijks, veertiendaagse, maandelijks, trimestrieel, semestrieel, jaarlijks). Het volstaat dat u een doorlopende betalingsopdracht geeft en de begunstigde, het bedrag, de mededeling, de uitvoeringsdatum en de periodiciteit bepaalt.

Hebt u vragen? Neem dan contact op met POSTINFO op het nummer 022/012345 of via e-mail :postinfo@bpost.be.