(U bent niet aangemeld)

Hoe beleggen om in een onzekere economische context rendement te halen?
Ondanks de positieve signalen blijft het onzeker of de markten zich zullen herstellen. Het is koffiedik kijken hoe de rentevoeten op lange termijn zullen evolueren. Moet je dan voor aandelen gaan, voor obligaties of voor deviezen? Wat is de beste keuze? Kies niet. Investeer in Post Optima PROFILE, dat het beste investeringsprofiel van de drie zal selecteren.

Hoe kan Post Optima PROFILE vandaag al inspelen op de evolutie van morgen?
Post Optima PROFILE is samengesteld uit drie investeringsprofielen: een dynamisch, een neutraal en een defensief. Om op de vervaldag uw meerwaarde te berekenen, wordt enkel het bestevan de drie weerhouden. Zo bent u zeker dat u het
beste rendement haalt. Hoe? Post Optima PROFILE laat u van de marktmogelijkheden profiteren. Indien de aandelen stijgen, profiteert u daarvan. Indien niet, dan kunt u profiteren van de evolutie van de obligaties of de deviezen. Uw meerwaarde zal hoe dan ook 70% bedragen van het investeringsprofiel dat het meeste heeft opgebracht.

En mijn kapitaal?
Behalve in geval van faling van BNP Paribas Fortis, dat instaat voor de bescherming van het nettokapitaal, is uw oorspronkelijke kapitaal* 100% beschermd op de vervaldag. Hoe de markt ook evolueert.


*Op de vervaldag wordt de nettopremie (d.w.z. de gestorte premie exclusief taksen en instapkosten) 100% beschermd, behoudens faling van BNP Paribas Fortis (Fortis Bank NV) bij wie het totaal van de nettopremies werd belegd. Rating van Fortis Bank NV: A2 (stable outlook) bij Moody's, A+ (negative outlook) bij Standard & Poor's en A (stable outlook) bij Fitch.