(U bent niet aangemeld)

Hoe beleggen om in een onzekere economische context rendement te halen?
Ondanks de positieve signalen blijft het onzeker of de markten zich zullen herstellen. Het is koffiedik kijken hoe de rentevoeten op lange termijn zullen evolueren. Moet je dan voor aandelen gaan, voor obligaties of voor deviezen? Wat is de beste keuze? Kies niet. Beleg in Post-Multifix OPTIMIX, dat het voor de markt meest geschikte investeringsprofiel zal selecteren.

Hoe kan Post-Multifix OPTIMIX vandaag al inspelen op de evolutie van morgen?
Zoals de naam al zegt, is Post-Multifix OPTIMIX een mix van drie investeringsprofielen: een dynamisch (“Equity”), een neutraal (“Balanced”) en een defensief (“Currency”) profiel. Om op de vervaldag uw meerwaarde te berekenen, wordt enkel het beste van de drie weerhouden. Zo bent u zeker dat u het beste rendement haalt. Hoe? Post-Multifix OPTIMIX laat u van de marktmogelijkheden profiteren zonder risico op kapitaalverlies. Indien de aandelen stijgen, profiteert u daarvan. Indien niet, dan kunt u profiteren van de evolutie van de obligaties of de deviezen. Uw meerwaarde zal hoe dan ook 70% bedragen van het investeringsprofiel dat het meeste heeft opgebracht, met een mimum van 5%*.

En mijn kapitaal?
Uw oorspronkelijke kapitaal** is 100% beschermd op de vervaldag. Hoe de markt ook evolueert.

* Meerwaarde op vervaldag uitgedrukt in procent van de initiële netto-inventariswaarde. Actuarieel rendement van de minimale meerwaarde = 0,68%.
** Exclusief instapkosten.