(U bent niet aangemeld)

Is het wel verstandig om nu van het potentieel van de beurs te willen profiteren?
In deze troebele economische tijden is het moeilijk kiezen tussen hoge, maar onzekere winstkansen op de beurs en beleggingen met een vaste, maar vrij lage rentevoet. In het eerste geval bestaat de kans dat de opbrengst nul is, in het tweede dat je met een lage rentevoet blijft zitten wanneer de markten heropleven.

Hoe lost Post-Multifix DIRECT dit dilemma op?
Het dividend** dat u met Post-Multifix DIRECT opstrijkt, bedraagt minstens 1%, wat er ook gebeurt. Terwijl het tot 6% kan oplopen afhankelijk van de evolutie van de aandelenkorf***. U profiteert dus van het potentieel van de beurs en geniet tegelijkertijd van een minimumopbrengst. Bovendien weet u dat uw oorspronkelijk kapitaal* op de vervaldag 100% beschermd is.

Moet ik zelf instaan voor het beheer?
Neen. Uw investering wordt beheerd en bewaard in een Effectendepot van bpost bank. Uw dividenden worden automatisch op uw rekening gestort. Hetzelfde geldt voor uw geïnvesteerd kapitaal* op de vervaldag van uw investering.

* Exclusief kosten: 2% instapkosten, 0% uitstapkosten (1% ten voordele van het compartiment vóór de vervaldag).
** Dividend uitgedrukt in percentage van de oorspronkelijke nettoinventariswaarde (voor kosten en taksen); onderworpen aan 27% roerende voorheffing.
*** Aandelenkorf + selectiecriteria: zie vereenvoudigde prospectus.