(U bent niet aangemeld)

Informatie en diensten

Beleggen bij bpost bank!
Een duidelijk aanbod, met advies op maat

Wilt u in alle duidelijkheid beleggen, zonder onnodige risico's te nemen? En vooral: wilt u stap voor stap begeleid worden?
bpost bank begeleidt u naar en duidelijke keuze in lijn met uw beleggersprofiel, uw doelstellingen, uw kennis en ervaring omtrent beleggingsproducten. Zo kunnen we u de geschikte producten adviseren. 
 

Onze tijd is uw geld  

Hebt u nog nooit belegd of al heel vaak? Uw financieel expert maakt graag voor u de tijd vrij. Bij bpost bank zijn 3 principes essentieel:
 

  1. We bieden u een eenvoudig, duidelijk en volledig aanbod aan van producten en diensten.
  2. U belegt volgens uw noden en verwachtingen: we luisteren naar u.
  3. We raden u in alle duidelijkheid de producten aan die geschikt zijn voor uw beleggersprofiel uw doelstellingen, uw kennis en ervaring omtrent beleggingsproducten.
     

Onze 3 productcategorieën 
 

Beleggen is altijd een compromis tussen risico en potentieel rendement. Bij bpost bank streven we er altijd naar om de risico's te beperken.
Ontdekt ons aanbod van het moment.

Categorie 1

Categorie 2

Categorie 3

Deze producten betalen 100% van het geïnvesteerd kapitaal terug op de vervaldag, met een vast of variabel  rendement, afhankelijk van de marktvoorwaarden.

Deze producten bieden een rendement dat mogelijk hoger ligt. Het risico qua kapitaalverlies is telkens beperkt en wordt op voorhand vastgelegd.

Deze producten bieden kans op hogere rendementen, maar het geïnvesteerde kapitaal is niet beschermd. Dankzij een ruime spreiding en een actief beheer van de onderliggende activa, wordt het risco op kapitaalverlies wel beperkt.

cat 1cat 2cat 3

  

Wij adviseren, u kiest

 

Om u in de juiste richting te sturen, gaat uw financieel expert stap per stap. Het doel: uw persoonlijke situatie goed doorgronden, net als uw profiel en uw doelstellingen. Alleen zo kan hij u het geschikte advies geven.
 

 stap

U investeert dus op elk moment in alle duidelijkheid !

  

 In het bureau  Maak een afspraak bij de financieek expert van uw postkantoor 

 phone Bel naar het nummer 022/012345 om een afspraak te maken (van maandag tot vrijdag van 8 tot 19 uur en op zaterdag van 8u30 tot 16u30).       
    

formulier Meer info over ons aanbod aan beleggingsproducten