(U bent niet aangemeld)

Ik wil 100% beschermd zijn op de vervaldag en ik wil altijd een vast rendement.

Spaarrekening :

Een reserve opbouwen die op elk moment beschikbaar is zonder enig risico? Dan is de Spaarrekening iets voor u.

Getrouwheidsspaarrekening :

Een reserve opbouwen die op elk moment beschikbaar is zonder enig risico? Maar met een hogere getrouwheidspremie? Dan is de Getrouwheidsspaarrekening iets voor u.

Online Spaarrekening :

Dezelfde voordelen als de gewone Spaarrekening, maar dan online.

 

Ritmo Spaarrekening:

Deze spaarrekening beschikt over een rendement (basisrente + getrouwheidspremie) dat bij het hoogste op de markt hoort. Deze spaarrekening biedt een hogere getrouwheidspremie. Als je regelmatig spaart (met een maximum van 500€ per maand) en je geld voor langere tijd kan missen is deze rekening iets voor u.

Kasbon :

Met een vaste looptijd en rentevoet is de Kasbon een veilige waarde als het aankomt op uw geld. U weet op voorhand exact hoeveel u zult ontvangen op de einddatum.

Staatsbon :

De Staatsbon wordt 4 keer per jaar uitgegeven door de staat. Een veilige investering aangezien u van in het begin de vaste rentevoet kent. En wat er ook gebeurt, de staat stelt zich garant voor uw geld.

Gestructureerde obligatie:

Een veilige belegging die toch een mogelijk hogere opbrengst biedt? Met de gestructureerde obligatie kent u de rentevoet en vervaldag op voorhand. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Post Optima INCOME+ :

Post Optima INCOME + zorgt voor een bijkomend inkomen zonder aan uw kapitaal te komen. U kiest voor een maandelijkse of jaarlijkse rente en op vervaldag krijgt u uw geld terug.