(U bent niet aangemeld)

- Terug

Ontdek onze spaarrekeningenpièces

We bieden spaarrekeningen aan met verschillende formules. Kies de spaarrekening die het best tegemoetkomt aan uw behoeften: kortetermijnsparen om het hoofd te bieden aan onvoorziene gebeurtenissen of langetermijnsparen met een voordeliger rendement.
Of een combinatie al naargelang uw behoeften. Ontdek hieronder onze 2 gratis spaarrekeningen.


 
 

 

 

De Ritmo Spaarrekening *

De Spaarrekening *
 

Kenmerken

Plaats uw geld meer dan 12 maanden
 met een maximum van 500 euro per maand

 Om een geldreserve op te bouwen die op elk moment beschikbaar is         

Basisrentevoet0,20%0,01%
Getrouwheidspremie0,20%0,10%
Roerende  voorheffing               0% (tot € 1.880 rente/jaar)
15% (meer dan € 1.880 rente/jaar)        
 0% (tot € 1.880  rente/jaar)             
15% (meer dan € 1.880 rente/jaar)   
Kosten gratis gratis
   
 Meer infoMeer info
 Essentiële informatie voor de spaarder     Essentiële informatie voor de spaarder

Ontdek ook de Online Spaarrekening* en de Getrouwheidspaarrekening*. Beide spaarrekeningen zijn gratis en bieden een basisrentevoet van 0,01% en een getrouwheidspremie van 0,10%.

 

 

 

* De spaarrekeningen zijn gereglementeerde spaarrekeningen van bpost bank (NV naar Belgisch recht) met een onbeperkte duur. De basisrentevoet en de getrouwheidspremie kunnen op elk moment wijzigen. Het geldende tarief van de getrouwheidspremie op het moment van de storting of bij de aanvang van een nieuwe verwervingsperiode blijft gedurende 12 maanden ongewijzigd van toepassing. Alle rentevoetwijzigingen worden via de rekeningafschriften meegedeeld. De jaarlijkse interesten van de spaarrekeningen zijn vrijgesteld van roerende voorheffing tot 1.880 € (inkomstenjaar 2017). Boven dit bedrag wordt een roerende voorheffing van 15% geheven. Raadpleeg het document met de essentiële spaardersinformatie, via de site of in het postkantoor. 

 

 In geval van faillissement of risico van faillissement van de financiële instelling loopt de spaarder het risico zijn spaargeld te verliezen of kan hij worden onderworpen aan een vermindering / omzetting in aandelen (Bail-in) van het bedrag van de vordering die hij heeft op de financiële instelling boven het bedrag van € 100.000 dat valt onder de depositogarantie. 

 

Voor bijkomende vragen of in geval van klachten
Consumentenombudsdienst