(U bent niet aangemeld)

Ik wil 100% beschermd zijn op de vervaldag en ik wil minstens een minimumrendement.

Post Optima BEST:

Post Optima BEST biedt u een vaste rentevoet, met de mogelijkheid tot een winstdeling. Een ideaal product als u op zoek bent naar veiligheid met dat ietsje meer.

Post Optima JUNIOR :

Sparen voor je kind, kleinkind, nichtje,… Post Optima Junior biedt u een vaste rentevoet met een mogelijke winstdeling, en u houdt ten alle tijden de touwtjes in handen. Een cadeau dat meegroeit met uw kind.

Post Optima PENSION:

Sparen zodat u na uw pensioen niet aan levenskwaliteit moet inboeten. Wie wil dat niet? Post Optima PENSION laat u toe op een veilige manier te sparen voor uw oude dag.

Post-Fix FUND:

Post-Fix Fund biedt u de mogelijkheid om uw spaargeld beter te laten groeien. Een vaste rentevoet, gecombineerd met een mogelijk variabel rendement zorgt ervoor dat uw geld in alle veiligheid kan opbrengen. Het gaat hier telkens om gelimiteerde uitgiftes. Snel zijn is dus de boodschap.

Post Optima INVEST:

Post Optima INVEST brengt de beurs binnen uw handbereik. U krijgt een minimumrendement en een potentieel variabel rendement zonder de veiligheid van uw kapitaal uit het oog te verliezen. Al onze producten beschikken over een kapitaalsbescherming op de vervaldag.

Gestructureerde obligatie:

Profiteren van al het goede wat de beurs te bieden heeft ? Dan is de gestructureerde obligatie iets voor u. U krijgt een minimum rendement aangevuld met een mogelijk variabel rendement. Zo bent u zeker dat u profiteert van de beursstijgingen, zonder dat u de dalingen hoeft te ondergaan.