(U bent niet aangemeld)

Informatie en diensten

Aanbod van het moment

Beleggen is altijd een compromis tussen risico en potentieel rendement. Indien u een hoger rendement wenst, zal u meer risico moeten nemen. Mocht u volledige kapitaalbescherming willen, dan zal u tevreden moeten zijn met een bescheiden rendement. 
Uw financieel expert bepaalt samen met u welk rendement u wilt en welke risco's u aanvaardt. Bij bpost bank streven we er altijd naar om de risico's* te beperken.

Ons aanbod is verdeeld in 3 categorieën. Ontdek ons aanbod van het moment.

 

Categorie 1

Categorie 2

Categorie 3


Deze producten betalen 100% van het geïnvesteerd kapitaal terug op de vervaldag, met een vast of variabel rendement, afhankelijk van de marktvoorwaarden.


Deze producten bieden een rendement dat mogelijk hoger ligt. Het risico qua kapitaalverlies is telkens beperkt en wordt op voorhand vastgelegd.


Deze producten bieden kans op hogere rendementen, maar het geïnvesteerde kapitaal is niet beschermd. Dankzij een ruime spreiding en een actief beheer van de onderliggende activa, wordt het risco op kapitaalverlies wel beperkt.

cat 1cat 2cat 3
   

 Gestructureerde obligatie:

SecurAsset (LU) Switch-to-Bond 09/2025
SecurAsset (LU) Interest Note 09/2027
 

 Afgeleid instrument:

SecurAsset (LU) Europe Select 09/2022

 Open Bevek:

bpost bank Fund Global Income

 Verzekering Tak 21:

Post Optima JUNIOR
Post Optima BEST
Post Optima PENSION

 POST Optima Invest:
/
 

 Investeringsplan:

Ritmo Invest

 Staatsbon

  

 Termijnrekening

  

De beleggingen die we u zullen voorstellen, houden steeds rekening met uw beleggingsdoelstellingen, uw kennis en ervaring van de financiële markten, uw financiële situatie en het risico dat u bereid bent te nemen..

*Alle risico's gelinkt aan de producten kan u terugvinden in de commerciële fiche van elk product.

ritmo