(U bent niet aangemeld)

OnderOns, de e-Newsletter van Bank van De Post
 
   
 

Om u nog beter te dienen, zet bpost bank zich in 't nieuw

Onze rol? Het u makkelijk maken… Hoe? Door ons aanbod onafgebroken te verruimen, te verbeteren en te upgraden. Zodat u vlot kunt bankieren dankzij diensten die almaar vollediger, sneller en vooral gebruiksvriendelijker worden. Ontdek meteen de nieuwste functies!


Meer info

 
   

   
 

Slim beleggen met bpost bank!

Wat sparen betreft, bent u eerder een mier dan een krekel. Maar in de huidige economische context wilt u wel dat dat spaargeld in alle veiligheid opbrengt. Daarom hebben wij oplossingen uitgewerkt die uw nettokapitaal1 op de vervaldag waarborgen. Formules waarmee u altijd goed zit!


Meer info

 
   

   
 

De beurs binnen handbereik

U wilt van het potentieel van de beurs profiteren? Zonder een fortuin te moeten investeren en met de zekerheid dat uw kapitaal op de vervaldag 100% beschermd is1 ? Dat is mogelijk én makkelijk met de bevek POST-FIX FUND2 !


Meer info

 
   

   
 

Leningen op maat om uw woning te renoveren

Zin om uw woning een opknapbeurt te geven? Of om te investeren in energiebesparende maatregelen? Bij bpost bank vindt u oplossingen die geknipt zijn voor alle projecten en werken die u in gedachten hebt.


Meer info

 
   
 
   
  
   
  
   
Geld lenen corporate

1 100% bescherming van het oorspronkelijke kapitaal, exclusief kosten en eventuele taksen.

2 Soort investering: bevek (NV) naar Belgisch recht in de categorie ‘financiële instrumenten en liquide middelen'. Financiële dienstverlening verzekerd door bpost bank NV, hoofdzakelijk via het netwerk van bpost, NV van publiek recht en agent in bank- en beleggingsdiensten voor bpost bank NV.

Raadpleeg hier het wedstrijdregelement met betrekking tot de tevredenheidsenquête/BONGO-wedstrijd