(U bent niet aangemeld)

OnderOns, de e-Newsletter van Bank van De Post
 
   
 

Ons aanbod evolueert met de tijd en in functie van uw behoeften

U hebt een kredietkaart nodig? Een pensioenspaarverzekering? Een autolening? Blijf lekker thuis achter uw computer zitten en surf naar onze website. U kunt er simulaties maken voor allerlei producten, erop intekenen en grasduinen in ons productaanbod. Zeven dagen per week, de klok rond.


Meer info

 
   

   
 

Een andere rekeningformule? U kunt erbij winnen...

Van zichtrekening veranderen, dat doe je niet zomaar. De afrekening van de bankkosten op het einde van het jaar kan echter flink tegenvallen. Het moment is dus gekomen om te kijken of uw zichtrekening nog aan uw behoeften beantwoordt. Op onze site ontdekt u m


Meer info

 
   

   
 

Beleggingen: speel al uw troeven uit!

Uw huidige situatie, uw projecten, uw financiële mogelijkheden... Allemaal aspecten die essentieel zijn om de juiste belegging te kiezen. Op Mijn ideale belegging krijgt u snel een idee van uw persoonlijke situatie en ontdekt u welke oplossingen bpost bank u kan voorstellen.


Meer info

 
   

   
 

Kies voor een autokrediet dat op rolletjes loopt!

Een auto is een belangrijke aankoop met grote gevolgen voor uw portemonnee. U wilt uw budget graag onder controle houden? Bij Bank van De Post vindt u voordelige rentevoeten, zowel voor nieuwe als voor tweedehandse auto's.


Meer info

 
   

   
 

Een belegging die op koers blijft

Kan je vandaag de dag je geld nog goed beleggen? Een vraag die u zich net zoals veel andere spaarders zonder twijfel stelt. Het antwoord luidt onomwonden 'ja'. Toch als u voor een vaste waarde zoals Post Optima BEST kiest.


Meer info

 
   

 

 
   
  
   
  
   

* Let op, geld lenen kost ook geld.

 

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door bpost bank(Anspachlaan 1/24, 1000 Brussel RPR 0456.038.471), kredietgever, en ondertekening van uw contract.

* Globaal brutorendement op de nettostortingen (=premie exclusief taks en instapkosten). De rendementen uit het verleden vormen geen garantie noch een beperking voor de toekomst. Raadpleeg de “Financiële Infofiche Levensverzekeringen” met de kenmerken van Post Optima BEST. Ze is hier beschikbaar en in alle postkantoren en op www.bpostbank.be. Post Optima BEST is een individuele levensverzekering (Tak 21) van AG Insurance NV en wordt u aangeboden via de distributiekanalen van bpost, NV van publiek recht, erkend als verzekeringstussenpersoon onder FSMA-nr. 25.275cA-cB. bpost bank NV treedt op als verzekeringstussenpersoon voor AG Insurance NV (E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel), verzekeringsonderneming toegelaten onder codenr. 0079 om de Tak 21 "Levensverzekeringen" te beoefenen (KB 4.7.79 - BS 14.7.79).