(U bent niet aangemeld)

Over ons

Onze sponsoringprojecten bpost bank is een eenvoudige bank die zekerheid biedt en waar iedereen welkom is. Deze drie waarden komen niet alleen in al onze publicaties voor, ze geven vooral aan wie we zijn en waar we voor staan in het contact met onze klanten. Om haar bekendheid te vergroten, ondersteunt bpost bank allerlei sponsoringprojecten die deze waarden weerspiegelen. Via die projecten worden ook andere facetten van bpost bank in de verf gezet: vriendelijkheid, professionalisme en daadkracht.

Sportsponsoring
Ad-hocsponsoring

Sportsponsoring

De wielersport is gratis en wordt door bijna iedereen gewaardeerd. Een kenmerk dat bpost bank en deze sport gemeen hebben, is dat ze dicht bij de mensen staan. Het is daarom dat bpost bank zich inzet voor twee grote Belgische wielerevenementen: de bpost bank trofee en de bpost bank  Cycling Tour.

Beide sportmanifestaties vormen ook een buitenkans voor de medewerkers van de bank en van bpost: ze kunnen er zelf aan deelnemen en er hun klanten van laten profiteren.

De bpost bank trofee

De bpost bank trofee ging gedurende 25 jaar door het leven als de GVA trofee, één van de twee grote regelmatigheidscriteria in het veldrijden. bpost bank neemt de fakkel over en wordt gedurende ten minste 3 jaar titelpartner van dit top-evenement.


De bpost bank trofee telt 8 etappes, tussen 13 oktober en 23 februari, verspreid in Vlaanderen:
 

  • 13/10/2013 - GP Mario De Clercq - Ronse-Kluisbergen
  • 01/11/2013 - Koppenbergcross - Oudenaarde
  • 16/11/2013 - GP van Hasselt - Hasselt
  • 21/12/2013 - GP Rouwmoer Essen - Essen
  • 27/12/2013 - Azencross - Loenhout
  • 01/01/2014 - GP Sven Nys - Baal
  • 08/02/2014 - Krawatencross - Lille
  • 23/02/2014 - Internationale Sluitingsprijs - Oostmalle

Meer info op http://www.bpostbanktrofee.be

 bpost bank trofee

Terug

  • Win fantastische prijzen dankzij de bpost bank trofee! 

Zot van de cross? Wil je kans maken op exclusieve prijzen? Word de strafste supporter en win één van de 7 professionele koersfietsen of andere mooie prijzen. En word zeker ook fan van de facebook pagina van de bpost bank trofee.  Je kan er tientallen toegang- en VIP-tickets winnen voor de verschillende etappes van de bpost bank trofee

Terug

De bpost bank Cycling Tour

Voor het vierde jaar op rij is bpost bank hoofdsponsor van een groot wielerevenement: de bpost bank Cycling Tour.
De bpost bank Cycling Tour richt zich zowel tot beginnelingen als tot doorgewinterde wielerfanaten. De deelnemers kunnen in een professionele omkadering hun hart ophalen op parcoursen die geïnspireerd zijn op de grootste wielerklassiekers van ons land (zoals de Ronde van Vlaanderen, Luik-Bastenaken-Luik, de Waalse Pijl, de GP van Wallonië en Gent-Wevelgem). Er worden echter ook minder bekende routes ingelast, waarop de deelnemers de mooiste regio's van België kunnen ontdekken (Vlaamse Ardennen, Pays des Collines, Haspengouw, het plateau van de Ardennen, enz.).
 

Meer info op /www.bpostbankcyclingtour.be

 

Terug

  • Volg ons op Facebook!

U vindt alle info, primeurs en nieuwtjes over de bpost bank Cycling Tour op Facebook. Sluit u aan bij onze community!

Terug

Ad-hocsponsoring

bpost bank sponsort ook bepaalde evenementen die door medewerkers worden aangebracht. Elke aanvraag wordt onderzocht om te zien of het evenement strookt met de waarden van de bank (eenvoudig, zeker, voor iedereen). Zo sponsort bpost bank bijvoorbeeld geen evenementen rond zogenaamd gevaarlijke sporten zoals parachutespringen, autoracen, enz.

Terug

 
  

Afdrukken