(U bent niet aangemeld)

Over ons

Onze producten Bij bpost bank zetten wij ons in voor elke klant. Iedereen moet immers de mogelijkheid krijgen om zijn geldzaken goed te regelen. Met een makkelijk te gebruiken rekening. Met interessante leningen. Met voordelige spaarformules en laagdrempelige beleggingen.

bpost bank komt dus met een compleet gamma eenvoudige en voordelige bankproducten. De producten die wij aanbieden, weerspiegelen altijd de waarden waar wij voor staan: eenvoudig, zeker en voor iedereen. Het is daarom dat u bij ons producten vindt zoals een gratis zichtrekening, kredieten op maat, een kredietkaart die het eerste jaar gratis is, beleggingen die altijd kapitaalbescherming bieden, enz.

Ons doel is geldzaken voor zoveel mogelijk mensen begrijpelijk maken. Want niet iedereen is bankier. Maar iedereen heeft wel bankproducten nodig. Bij bpost bank willen we dat onze producten en diensten altijd maar praktischer en eenvoudiger worden.

Ontdek de producten die door bpost bank zelf of samen met partners ontwikkeld en gecommercialiseerd worden:
- de rekeningen en kaarten 
- de beleggingen 
- de kredieten 
- de verzekeringen 
- de producten en diensten voor professionals

> De rol van onze externe partners 

Voor het ontwikkelen en lanceren van onze producten kunnen we gebruikmaken van de knowhow van BNP Paribas Fortis. Maar we doen ook een beroep op andere specialisten. Daarbij geven we de voorkeur aan organisaties die op hun terrein het meest vakbekwaam zijn. Enkele voorbeelden: Demetris (Woonkrediet), BNP Paribas Investment Partners (beveks), Alpha Credit (Lening op Afbetaling en Postbudget), AG Insurance (verzekeringen), Buy Way (MasterCard).

 
  

Imprimer