(U bent niet aangemeld)

Over ons

Ons netwerkVoor de verkoop van haar producten kan bpost bank rekenen op een netwerk van meer dan 670 postkantoren. De bank biedt haar klanten eenvoudige, transparante en voordelige bankdiensten. De bankverrichtingen kunnen in het postkantoor, online (met PCbanking ) of via de Smartphone (met MOBILEbanking ) uitgevoerd worden.

De rol van bpost
bpost speelt een sleutelrol: ze biedt de bank een uitgebreid netwerk van kantoren en kan inzake klantenservice op heel wat ervaring bogen. Direct contact in de directe omgeving, daar gaat niets boven.

> De Adviesruimtes van bpost bank

Een persoonlijk onderhoud is het ideale kader om uw projecten te bespreken en een antwoord te krijgen op uw vragen. Welk soort belegging hebt u nodig, welk soort krediet? Welke formule beantwoordt het meest aan uw wensen en mogelijkheden?
De Adviesruimtes zijn moderne ontvangstruimtes binnen het postkantoor die uitsluitend voor bankadvies worden gebruikt. Ze vormen een aangename en professionele omgeving waar de klanten in vertrouwen terecht kunnen voor hun bankzaken en voor financieel advies.
Onze Adviseurs zijn specialisten op het gebied van beleggingen en kredieten. Ze geven uitleg over de verschillende producten en stellen u oplossingen op maat voor. Ook voor het openen van een zichtrekening zullen onze adviseurs samen met u bekijken welke rekeningformule en diensten voor u het meest geschikt zijn. In alle discretie. Maak gerust een afspraak in uw postkantoor!

Dankzij de Adviesruimtes is bpost bank tastbaar aanwezig in de postkantoren. Hun blauwe kleur maakt ze makkelijk herkenbaar. 
 

 

 
  

Afdrukken