(U bent niet aangemeld)

Onze site is veranderd

08/04/2012

Eenvoudig, up-to-date en gericht op uw behoeften

Een hippe look, een uitgepuurde stijl en duidelijke informatie... Ontdek hoe makkelijk het werken is met onze nieuwe site!

Slimme navigatie

Dankzij de overzichtelijke opmaak van onze nieuwe site surft u meteen naar de essentie. Alles is zo opgevat dat het makkelijk en aangenaam browsen is.

We hebben de navigatie speciaal ontworpen in functie van uw behoeften en van de vragen die u zich stelt. Rekeningen, beleggingen, verzekeringen, kredieten... Over welk product u ook meer wilt weten, u vindt alle info snel en makkelijk via het menu Informatie links op uw scherm.

Overigens kunt u op elk moment een totaaloverzicht krijgen van alle producten van het gamma dat u interesseert. Klik gewoon op « Alle producten » links bovenaan op de domeinpagina's Rekeningen & Kaarten, Beleggingen, Kredieten en Verzekeringen.

Duidelijke informatie

We hebben de informatie op de site volledig herwerkt. De inhoud werd uitgebreid om zo volledig mogelijk te zijn. Maar zonder te overdrijven: we gaan naar de essentie.

Zo wordt elk product bijvoorbeeld klaar en duidelijk uitgelegd op één enkele pagina. In een oogopslag ontdekt u de sterke punten en de belangrijkste eigenschappen. En wenst u meer details, klik dan op de « + » om meer details te ontdekken.

Op elke pagina krijgt u nuttige of bijkomende diensten aangereikt: zo kunt u een IBAN-nummer berekenen, met één muisklik de inventariswaarde van de beleggings- of verzekeringsproducten opvragen, uw kredietlijn online verhogen, enz.

PCbanking: tal van nieuwe mogelijkheden

We maakten een strikter onderscheid tussen het menu voor de verrichtingen en het informatieve gedeelte van de site. Ook de navigatie werd vereenvoudigd, wat de duidelijkheid ten goede komt.

Hebt u meerdere rekeningen bij bpost bank, dan zijn ze voortaan gegroepeerd in één enkel PCbanking-abonnement, of u nu (co)titularis bent of wettelijk vertegenwoordiger.

Verder hebben we ook nieuwe functies toegevoegd. Vanaf nu kunt u online een spaarrekening openen, uw permanente opdrachten en domiciliëringen beheren, een overzicht opvragen van uw beleggingen, leningen op afbetaling of beleggingsverzekeringen en tenslotte ook uw persoonlijke gegevens beheren. Allerlei zaken waarvoor u vroeger bij het postkantoor langs moest gaan!

Alle online aanvragen in een oogopslag

Al onze online aanvragen zijn nu gegroepeerd op de pagina Online aanvragen. Eenvoudig en handig! U wilt een lening op afbetaling, een geldreserve of een abonnement op PCbanking aanvragen? Klikken is de boodschap!

We hebben ook de interactiviteit met de rest van de site vergroot. Zo surft u via een directe link meteen naar Mijn ideale belegging en Mijn ideale rekening, onze twee online oriëntatietools. Daarmee vindt u in een handomdraai het beleggingsproduct en de zichtrekening die u op het lijf geschreven zijn.

OnderOns in een muisklik

Sinds april 2011 is onze nieuwsbrief OnderOns ook online beschikbaar. Eigentijds en... milieuvriendelijk! Vanop onze homepage krijgt u zo rechtstreeks toegang tot de laatste info over bpost bank, haar producten en promoties. U vond OnderOns interessant? Maak er gerust reclame voor bij uw vrienden en kennissen!

Suggesties zijn altijd welkom

Ervaart u moeilijkheden? U kon de informatie die u zocht niet vinden op onze site? Aarzel niet om ons uw opmerkingen of suggesties te laten weten.