(U bent niet aangemeld)

Waaslandcross

De finale van de bpost bank trofee gaat dit jaar uitzonderlijk door in Sint-Niklaas. Kom op 6 februari kijken in Provinciaal domein De Ster wie de laatste manche, en de eerste prijs in de trofee, wint.

Praktische informatie:
 

WaaslandcrossWaar:

Het Provinciaal Domein De Ster is gelegen langsheen de gewestbaan Antwerpen-Gent (N70) en is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle hoeken van het Vlaamse land.

Komende van Antwerpen (E17)
Neem op de E17 afrit 15a Haasdonk. Aan de afrit sla je af richting Haasdonk. Je volgt de N485 tot het einde. Daar sla je linksaf richting Sint-Niklaas. Bij de splitsing neem je de meest rechtse straat. Dit is de Tassijnslaan en deze gaat over in de Vossekotstraat. Volg vanaf hier verder de bewegwijzering.

Komende van Gent (E17)
Neem op de E17 afrit 15 Sint-Niklaas centrum. Aan de afrit sla je af richting Sint-Niklaas centrum. Je volgt de N16 tot het kruispunt met de N70, hier sla je rechtsaf richting Beveren. Blijf de N70 volgen tot aan het kruispunt met de Lange Rekstraat. Volg vanaf hier verder de bewegwijzering. Komende van Sint-Niklaas Neem de N70 richting Beveren. Blijf de N70 volgen tot aan het kruispunt met de Lange Rekstraat. Volg vanaf hier verder de bewegwijzering.

Komende van Brussel (A12)
Neem op de A12 afrit 7 Sint-Niklaas. Aan de afrit sla je af richting Sint-Niklaas. Blijf de N16 volgen tot in centrum Sint-Niklaas. Op het kruispunt met de N70 sla je rechtsaf richting Beveren. Blijf de N70 volgen tot aan het kruispunt met de Lange Rekstraat. Volg vanaf hier verder de bewegwijzering. OPGELET! Volg niet uw gps aangezien deze u via de Doornstraat zal sturen, deze straat zal echter afgesloten worden voor alle verkeer. Rijd dus door tot in het centrum van Sint-Niklaas zoals hier beschreven staat.

Met het openbaar vervoer
Neem je fiets mee op de trein of huur een fiets aan het station van Sint-Niklaas. Zo kan je de afstand van het station tot aan je eindbestemming gemakkelijk overbruggen. Lees er meer over op de website van de NMBS. Het station van Nieuwkerken-Waas ligt op 1,5 kilometer van De Ster. Ook vanuit het station van Sint-Niklaas zijn er vlotte verbindingen met het Provinciaal Domein via De Lijn. Er is ook mogelijkheid om een bus van De Lijn te nemen tussen Lokeren en Antwerpen (buslijn 82 - halte domein De Ster).

GPS-gebruikers:
Je kan best als locatie volgend adres invullen en vanaf daar de bewegwijzering volgen: Heidebaan 88 te Sint Niklaas.

Parcoursplan:

Plan

 

Palmares:

2015: Mathieu Van Der Poel
2014: Niels Albert
2013: Sven Nys
2012: Francis Mourey
2011: Bart Wellens

Terug