(U bent niet aangemeld)

Scheldecross

Wie bijt zijn tanden stuk op het zand van het Sint-Annastrand, en wie schrijft de overwinning op zijn lijf, kom het ontdekken op 19 december in Antwerpen.

Praktische informatie:
 

ScheldecrossWaar:

Sint-Annastrand, Antwerpen Linkeroever 

Wie met de auto komt, kan parkeren op de publieksparkings of op een van de vele Park & Rides.

Parcoursplan:

Plan

Palmares:

2014: Mathieu Van Der Poel
2013: Niels Albert
2012: Kevin Pauwels
2011: Sven Nys
2010: Radomir Simunek

Terug