(U bent niet aangemeld)

Flandriencross

Wie kroont zich tot Flandrien van het jaar 2015? Ontdek het op 29 november in Hamme!

Praktische informatie:
 

FlandriencrossWaar:

Vanuit de richting Gent of Antwerpen:

  • E17, afrit 14 (Hamme-Dendermonde-N41) - Publiek, VIP en renners
  • E17, afrit 13 (Waasmunster) - Pers en jury
  • Parkeergelegenheid: volg aanduidingen per categorie.

Vanuit Brussel:

  • E40, afrit 20 (Asse - N285), N285, N47 en N41 - Publiek, VIP en renners
  • E40, afrit 20 (Asse - N285), N285, N47, N470 en N446 - Pers en jury
  • Parkeergelegenheid: volg aanduidingen per categorie.

Parcoursplan:

plan

Palmares:

2014: Wout Van Aert
2013: Niels Albert
2012: Sven Nys
2011: Zdenek Stybar
2010: Sven Nys

Terug