(U bent niet aangemeld)

Be smart

De technologie tot jouw dienst

Smartphones en tablets zorgen voor veel vrijheid in ons dagelijks leven. Deze multifunctionele toestellen vervangen zelfs langzamerhand onze portefeuille, thermostaat en fototoestel. Enkele handige apps die niet mogen ontbreken op jouw smartphone of tablet.

Download de app van jouw favoriete supermarkt, doe je boodschappen online en kies voor levering aan huis of in de winkel. Makkelijk!

 

Pizza.be (beschikbaar op iTunes en Google Play) bevat een lijst met restaurants bij jouw in de buurt die aan huis leveren. Kies je gerecht, geef aan of je online of bij de levering betaalt en wacht op de bezorger. Smakelijk!

Fietsfanaten kunnen hun fietsroutes en -trajecten plannen met Sitytour (beschikbaar op iTunes en Google Play), opzoeken waar ze veilig kunnen fietsen met Google Maps (beschikbaar op iTunes en Google Play) of een lijst met alle fietsstations vinden met All Bikes Now (beschikbaar op iTunes en Google Play). Op de pedalen!

Met de Smart Energy-app (beschikbaar op iTunes en Google Play), kun je de Smart thermostat, Smart thermostat touch en Smart energy box beheren via je smartphone of tablet. Ideaal om energieverspilling te vermijden.

Sinds de komst van de smartphone moet je enkel nog je telefoon tevoorschijn halen om die dierbare momenten vast te leggen. Via Instagram kun je om de beeldkwaliteit te verbeteren (beschikbaar op iTunes en Google Play) allerlei filters toevoegen. Er bestaan ook lenzen die speciaal ontwikkeld zijn voor gsm. Ontdek ze allemaal op Photojojo en Olloclip.

Met de Heart Fitness-app (beschikbaar op iTunes en Google Play) kun je je hartslag meten met je smartphone en met My Heart (op iTunes en Google Play) check je je bloeddruk. Waardevolle hulpmiddelen, ook al vervangen deze apps je dokter niet!