(U bent niet aangemeld)

Renoveren, renoveren: deze lente zal je 't leren!

Is doe-het-zelven echt je ding of heb je zin in een uitdaging? Met deze 5 ideeën geef je je thuis deze lente in géén tijd meer comfort en gezelligheid... én bespaar je meer op lange termijn.

Omdat we erg veel tijd in de keuken spenderen, is het natuurlijk belangrijk dat ze gezellig en praktisch is. Of je keuken nu krap of kolossaal is: respecteer altijd de 'activiteitendriehoek'. Die wordt verbonden door de drie vaakst gebruikte punten: het werkvlak, de gootsteen en de koelkast. De ideale afstand? Niet te ver, niet te dichtbij.

Een grote ruimte is tegenwoordig meer uitzondering dan regel. Vooral de badkamer is voor veel mensen te klein. Toch kan je de illusie van ruimte creëren: lichte kleuren, hangtoilet, hoek- of inloopdouche... Laat je creativiteit maar botvieren!

De lente is het perfecte seizoen voor deze ingrijpende renovatie. Misschien een kostelijke zaak, maar dakisolatie brengt wel op. Mooie fiscale kortingen en premies, maar ook een consequente besparing op je energiefactuur. Een verstandige keuze!

Spannende gebeurtenis in het zicht? Ideaal moment om je creativiteit de vrije loop te laten. Een origineel schilderij, piratenbed of betoverde kleerkast: online vind je een schat aan leuke ideeën om een echt paradijs te creëren voor je kleine kapoen.

Soms maken kleine dingen een groot verschil. En schilderen maakt de mogelijkheden eindeloos! Door te spelen met verschillende tinten, lijsten, contrasten en hoeken maak je je ruimte meteen groter. Of creëer je net intieme hoekjes die rust uitstralen.