(U bent niet aangemeld)

Wie zijn we?

Eenvoudig en dichtbij, de twee sleutelwaarden van bpost bank.

Onze agentschappen zijn eerder onopvallend … Je vindt ze nochtans overal in de buurt, in jouw postkantoor! 80 % van onze 660 kantoren beschikt over speciale bankruimtes, waardoor we een van de grootste banknetwerken van België zijn. Elke dag kun je terecht in onze moderne en uitnodigende ruimtes – we investeren er dan ook niet minder dan 10 miljoen euro per jaar in.


Onze ervaren en enthousiaste adviseurs begeleiden je dag in, dag uit bij je financiële ondernemingen. Bij ons hoor je geen moeilijke technische termen, maar voeren we samen een eenvoudig en aangenaam gesprek. Zo helpen we je zo goed mogelijk om je geld optimaal te beheren. Jouw adviseur luistert en verdedigt jouw belangen en bouwt een duurzame vertrouwensrelatie op. En als je niet in de rij wilt wachten om goed advies te krijgen, maak je toch gewoon een afspraak!


Onze bankvisie is heel menselijk maar daarom niet minder modern. Hoewel het relationele de hoofdzaak blijft, beschikken onze kantoren ook over moderne middelen om jou het leven gemakkelijk te maken. Door beide aspecten te combineren, streven we ernaar om op alle vlakken aan jouw verwachtingen te voldoen. Je wilt een rekening openen, beleggen, een verzekering afsluiten of een lening aangaan? Op ons kun je rekenen! Denk ook aan bpost bank voor de derde pijler van het pensioensparen: het privéluik. Je kunt kiezen voor een individuele levensverzekering of fiscaal aantrekkelijk pensioensparen.

 

Cash back
 

 

Onze diensten in de kijker
 

MOBILEbanking

 Mobile banking

  • Beveiligde toegang tot uw rekeningen via uw smartphone en tablet 
  • Beheer uw rekeningen overal, 24 uur per dag en 7 dagen per week
  • Saldo consultatie, overschrijvingen, beheer van begunstigden,...
 Meer info

PCbanking

PCbanking 

  • Beveiligde toegang tot uw rekeningen via internet
  • Volledig overzicht van uw rekeningen, kaarten, beleggingen,…
  • Overal toegankelijk, 24u op 24, 7 dagen op 7
  • Saldo consultatie, overschrijvingen, beleggingen consulteren,...

 Meer info

SELFbanking 

 SELFbank

  • Gratis verrichtingen uitvoeren
  • Alle belangrijke verrichtingen zijn mogelijk: overschrijvingen, saldoconsultatie, het beheren van begunstigden
  • Rekeninguittreksels kunnen worden geprint zonder je pincode in te voeren
 Meer info

DE LOKETTEN

bpost bank vind je in meer dan 660 postkantoren. Ideaal om meteen geholpen te worden in je eigen buurt. 

DE KLANTENADVISEURS

Ze zijn gespecialiseerd in beleggingen en kredieten, en ontvangen je graag in vertrouwelijke Adviesruimten in jouw postkantoor. Je herkent ze gemakkelijk aan hun blauwe kleur. 

KLANTENDIENST

Bereikbaar op het nummer 022/012345 (zonaal tarief) van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 19 uur en op zaterdag van 8.30 uur tot 16u30.