(U bent niet aangemeld)

Absoluut.

 Dankzij de Ritmo Spaarrekening spaar je niet alleen op je eigen tempo, je krijgt ook een basisrente van 0,20%en een getrouwheidspremie van 0,20%. Daarmee behoort je rendement tot de hoogste op de markt.
De basisrente wordt toegekend op alle bedragen die je stort op je spaarrekening. Ze wordt berekend vanaf de dag na de storting tot de dag van opname. De rentevoet is niet gewaarborgd, maar kan schommelen in functie van de marktomstandigheden.
De getrouwheidspremie ontvang je op alle stortingen die je doet en die 12 opeenvolgende maanden op de rekening blijven staan. De rentevoet is gewaarborgd gedurende lopende getrouwheidsperiode.


De rente wordt op jaarbasis berekend. De verworven basisrente wordt op 01/01 gestort. De getrouwheidspremie wordt nog na 12 maanden verworven, maar de nieuwigheid is dat deze vanaf 01/10/2013 4 keer per jaar gestort zal worden. Namelijk op 01/01 - 01/04 - 01/07 - 01/10.
Wanneer een van deze rentevoeten wijzigt, dan zal dit gecommuniceerd worden via een geïntegreerd bericht, op deze website en in het document met essentiële spaardersinformatie. Dit document is beschikbaar in het postkantoor en onderaan op onze website.

Andere voordelen van Ritmo Spaarrekening?

  • Er is geen minimumverplichting per maand (wel een maximum van 500 €).
  • Je bent niet verplicht om maandelijks een storting te doen.
  • De rekening is 100 % gratis.