(U bent niet aangemeld)

Ik ga werken

Ga je voor het eerst aan de slag als jobstudent of heb je net je eerste baan in de wacht gesleept? Dan heten we je van harte welkom in het beroepsleven! Maar wat ga je met je geld doen? Geef je het uit aan kleinere dingen of plan je grote investeringen? Wij helpen je je geld zo goed mogelijk te beheren.

100 % gratis jongerenrekening1

Een compleet pakket met een zichtrekening, een bankkaart (of twee bij een gezamenlijke rekening), alle mogelijke verrichtingen (geld afhalen, Betalingen met de kaart ...) én een abonnement op PCbanking en MOBILEbanking! Meer info

Kredietkaart

Met de MasterCard van bpost bank2 kun je overal ter hele wereld betalen en geld afhalen3. Bovendien kun je veilig al je online aankopen financieren! Het eerste jaar is het gebruik van deze kaart gratis! Meer info

Post Optima Pension4

Je pensioen lijkt misschien nog veraf. Toch is het echt voordelig om nu al wat geld opzij te zetten voor je oude dag via pensioensparen. Je kiest zelf het bedrag (min. 30 euro/maand), je profiteert elk jaar van een belastingvermindering en je bouwt een kapitaal op waarmee je later je pensioen kunt aanvullen. Meer info

Autokrediet of woonkrediet

Heb je een lening op afbetaling nodig om je eerste wagen of scooter mee te kopen? Op zoek naar een woonkrediet voor het appartement van je dromen? Wat je project ook is, wij helpen je het te financieren. 

Werken


Let op, geld lenen kost ook geld.

1.Voor de producten en diensten inbegrepen in de basisformule (zie bijzondere voorwaarden van het betreffende product en de Tarievenlijst). Kosten voor telefoongesprekken en internetverbinding voor rekening van de klant.
2.Krediettype: Kredietopening van onbepaalde duur gelinkt aan een kaart. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Buy Way Personal Finance nv, kredietgever en uitgever van de kaart, Anspachlaan 1/11 te 1000 Brussel, alsook de ondertekening van uw kredietcontract. bpost bank en bpost zijn kredietbemiddelaar.
3.Bij banken, geldautomaten en bij MasterCard aangesloten handelszaken.
4.Type investering: individuele levensverzekering van Tak 21. Verzekeraar: AG Insurance NV (E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0404.494.849).