(U bent niet aangemeld)

Alles hangt af van het type gebruik. De kostprijs verschilt naargelang je betaalt bij handelaars of geld afhaalt aan geldautomaten.

Betalen

Met je debetkaart

In euro betalen in de SEPA-zone* is gratis. Voor betalingen met vreemde munt in de SEPA-zone, en betalingen buiten de SEPA-zone wordt 0,50 € gefactureerd. Buiten de eurozone wordt ook een wisselkoers toegepast. Je ontdekt er alles over op onze tarieven.

Met je kredietkaart

De betalingen zijn gratis, waar je ook bent. Buiten de eurozone is er wel een wisselkoers van toepassing: 2,5% van het bedrag.

Afhalen aan geldautomaten

Met je debetkaart

In euro in de SEPA-zone: in dit geval hangt de kostprijs af van je zichtrekening. Raadpleeg onze tarieven om de kostprijs voor jou rekeningformule te ontdekken.

In een vreemde munt in de SEPA-zone of in om het even welke munt buiten de SEPA-zone bedraagt de kostprijs van een afhaling 0,10 € + 0,60% van het afgehaalde bedrag + 2,50 €.

Met je kredietkaart

Voor afhalingen van contant geld wordt 5,50 € gefactureerd.

* SEPA: Single Euro Payments Area = één markt voor betaling in euro. Landen in de SEPA-zone: landen van de EER + Zwitserland + Monaco De landen van de EER: Noorwegen, IJsland, Liechtenstein + de landen van de EU De EU: de 15 Eurolanden (Duitsland, Oostenrijk, België, Spanje, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Slovenië, Portugal, Cyprus en Malta) + de 12 andere landen (Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Estland, Hongarije, Letland, Litouwen, Polen, Tsjechië, Slowakije, Bulgarije en Roemenië) + bepaalde overzeese gebieden (Guadeloupe, Frans-Guyana, Martinique, Réunion, Azoren, Madeira, Mayotte, Saint-Pierre, Miquelon en de Canarische eilanden)