(U bent niet aangemeld)

De twee kaarten zijn nuttig op reis. Maar ze hebben elk hun specifieke troeven waardoor je mogelijk een voorkeur hebt voor de ene of de andere, afhankelijk van je bestemming en het gewenste gebruik...

 • Debetkaart
  Met je bankkaart kan je je aankopen betalen, in België en in de landen van geografisch Europa, bij handelaars met een Bancontact/Mister Cash- of Maestro-terminal. Het bedrag van je aankopen wordt rechtstreeks gedebiteerd van de zichtrekening waarmee je kaart verbonden is. Voor je veiligheid zijn de betalingen via kaart beperkt tot 2.500 €/7 dagen**. Als je met vakantie vertrekt buiten geografisch Europa, kan je je kaart tijdelijk laten deblokkeren. Daarvoor neem je contact op met de klantendienst op 022/012345. Ten laatste een dag na je aanvraag zal je kaart operationeel zijn buiten geografisch Europa.
   

  ** Opnames aan geldautomaten + betalingen = max. 3.750 €/7 dagen. Opnames aan geldautomaten = max. 500 €/dag. Er zin andere limieten van toepassing op Jongerenkaarten.

 • Kredietkaart
  Met je bpost bank MasterCard kan je aankopen in de hele wereld betalen bij handelaars die aangesloten zijn bij MasterCard.
  • Bij een handelaar met een MasterCard-terminal: je voert je kaart in en tikt je geheime code in.
  • Bij een handelaar zonder MasterCard-terminal: je tekent het transactiebewijs en ontvangt een dubbel van het document.
    

Het bedrag van je uitgaven wordt dan een keer per maand gefactureerd (geen onmiddellijk debet van de uitgaven op je rekening. Maandelijks ontvang je een overzicht van je uitgaven).