(U bent niet aangemeld)

Rekening@bpostbank: nog meer voordelen

De Rekening@bpostbank is de ideale oplossing voor al wie zijn rekening gratis online wil beheren. De Rekening@bpostbank, dat is selfservice. Ontdek wat uw rekening vanaf 1 januari 2014 voor u in petto heeft!

De nieuwigheden:

 

 

1. MOBILEbanking

MOBILEbanking
MOBILEbanking is onze bankapp voor smartphones en tablets en zal beschikbaar zijn begin 2014. U zult er overal en eender wanneer uw bankverrichtingen mee kunnen uitvoeren: overschrijvingen doen vanuit uw luie stoel, uw rekeningsaldo opvragen in een winkel, uw verrichtingen nakijken in een wachtzaal. U zult de MOBILEbanking-app kunnen downloaden in de App Store (iOS) en de Google Play Store (Android).

 

2. Gratis: opnames aan ALLE geldautomaten


Geldopnames worden gratis aan alle geldautomaten in België. Een besparing van 0,10€ bij elke geldopname aan andere automaten dan die van bpost of BNP Paribas Fortis!

 

 

3. Uw bankkaart brengt geld in het laatje


Votre carte bancaire vous rapporteBij elke betaling die u in een winkel of online met uw bankkaart doet, krijgt u van bpost bank 1 cent. In juli 2014 zullen wij u het van januari tot juli bekomen totaalbedrag storten. Nadien zal uw rekening maandelijks gecrediteerd worden.

 

4. SELFbanking


Onze SELFbanking zal de afschriftenprinters in de postkantoren vervangen en u bovendien nieuwe functies bieden. Met dit zeer eenvoudige en gratis systeem zult u ook uw rekeningsaldo kunnen opvragen, uw verrichtingen nakijken, overschrijvingen uitvoeren, enz. SELFbanking zal vanaf april 2014 in de meeste postkantoren beschikbaar zijn.

 

 

 

Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

 

De vermelde tarieven gelden voor de producten en diensten inbegrepen in het basispakket. Meer informatie over het producten- en dienstenpakket van de rekening