(U bent niet aangemeld)

Rekening bpost bank: nog meer voordelen

Met de Rekening bpost bank beschikt u over totale vrijheid voor uw bankverrichtingen. Aan het loket, online en per telefoon: al onze diensten zijn inbegrepen! En u blijft altijd welkom aan de loketten van één van de 670 postkantoren, met of zonder afspraak. De Rekening bpost bank, dat is maximale service. Ontdek wat uw rekening vanaf 1 januari 2014 voor u in petto heeft!

De nieuwigheden:

 

 

1. Gratis: opnames aan ALLE geldautomaten


Geldopnames worden gratis aan alle geldautomaten in België. Een besparing van 0,10€ bij elke geldopname aan andere automaten dan die van bpost of BNP Paribas Fortis!

 

 

2. MOBILEbanking

MOBILEbanking
MOBILEbanking is onze bankapp voor smartphones en tablets en zal beschikbaar zijn begin 2014. U zult er overal en eender wanneer uw bankverrichtingen mee kunnen uitvoeren: overschrijvingen doen vanuit uw luie stoel, uw rekeningsaldo opvragen in een winkel, uw verrichtingen nakijken in een wachtzaal. U zult de MOBILEbanking-app kunnen downloaden in de App Store (iOS) en de Google Play Store (Android).

 

3. Uw bankkaart brengt geld in het laatje


Votre carte bancaire vous rapporteBij elke betaling die u in een winkel of online met uw bankkaart doet, krijgt u van bpost bank 1 cent. In juli 2014 zullen wij u het van januari tot juli bekomen totaalbedrag storten. Nadien zal uw rekening maandelijks gecrediteerd worden.

 

4. SELFbanking


Onze SELFbanking zal de afschriftenprinters in de postkantoren vervangen en u bovendien nieuwe functies bieden. Met dit zeer eenvoudige en gratis systeem zult u ook uw rekeningsaldo kunnen opvragen, uw verrichtingen nakijken, overschrijvingen uitvoeren, enz. SELFbanking zal vanaf april 2014 in de meeste postkantoren beschikbaar zijn.

 

5. Een bankkaart per interveniënt


De Rekening bpost bank zal voortaan een kaart per interveniënt voorzien (titularis, cotitularis(sen), mandataris(sen)). Dus het aantal kaarten dat u nodig hebt, zonder bijkomende kosten.

 

Maximale service voor slechts 2,75€/maand

En de prijs? Laten we duidelijke taal spreken. Uw maandelijkse bijdrage zal voortaan 2,75€ bedragen. Een bijzonder concurrentiële prijs voor een formule die zoveel verrichtingen en diensten omvat.

 

 

Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

 

De vermelde tarieven gelden voor de producten en diensten inbegrepen in het basispakket. Meer informatie over het producten- en dienstenpakket van de rekening