(U bent niet aangemeld)

Geld nodig?

Hieronder vindt u het (de) product(en) die beantwoorden aan uw behoeften:

Een ander bedrag nodig?

POSTBUDGET

Een permanente geldreserve

  • Van 1.000€ tot 5.000€
  • Geldreserve op elk moment beschikbaar: laat toe het hoofd te bieden aan onverwachte of belangrijke uitgaven
  • Gebruik: met een kaart POSTBUDGET of door geld te transfereren op je zichtrekening
  • Terugbetaling: minimum 5.6% van het resterende bedrag per maand, met de mogelijkheid om bijkomende stortingen te verrichten
  • 2 jokers per jaar: u kunt er tweemaal per jaar voor kiezen om de terugbetalingen uit te stellen
Meer info

KASFACILITEIT

U heeft een zichtrekening bij bpost bank?

  • Heeft u al gedacht aan een Kasfaciliteit? Dit budget gelinkt aan uw zichtrekening laat u toe om, indien nodig, tot -1.249,99€ te gaan. En natuurlijk betaalt u geen interesten zolang u er geen gebruik van maakt.
Meer info

* Let op, geld lenen kost ook geld.

 

 

Postbudget:

Kredietvorm: kredietopening met kaart. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door AlphaCredit NV (Ravensteinstraat 60/25, 1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0445.781.316), kredietgever, en van de ondertekening van uw kredietcontract. bpost bank treedt op als kredietmakelaar. Fortis Bank NV is kaartuitgever.

Voor een kredietopening van onbepaalde duur met kaart van 2.500 € bedraagt het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 12,50% (variabele debetrente: 9,86%, maandelijkse kosten kaart: 0,20% berekend op het openstaande saldo op de facturatiedatum).

Kasfaciliteit:

Kredietvorm: kredietopening in de vorm van een geoorloofde debetstand op een rekening terugbetaalbaar binnen een maximumtermijn van drie maanden in de zin van artikel 1, 12ter van de wet van 12 juin 1991 op het consumentenkrediet. Toegestaan bedrag: 500€. Jaarlijks kostenpercentage (JKP): 10,50% op 01/11/2016 (variabele debetrente: 10,50%). Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door bpost bank, kredietgever, en van de ondertekening van uw kredietcontract.

Onder de hierboven beschreven voorwaarden, bedraagt het verschuldigde totaalbedrag voor een geldopname van 150€ gedurende 20 dagen 150,82€.

Afdrukken