Onze adviezen
Financiële educatie
Het gaat erom zoveel mogelijk sleutels aan te reiken om de samenleving te begrijpen en om op financieel vlak weloverwogen keuzes te kunnen maken tijdens de verschillende levensfases.
Onze kantoren
Voor bpost bank blijft menselijk contact essentieel. Daarom stellen we je een breed netwerk  van 660 kantoren ter beschikking
.
Successie
Overlijden van een naaste: bpost bank staat je bij met advies.
Zoveel is duidelijk

Onze filosofie vertaalt zich in onze beslissingen, in onze acties… in onze relaties met onze klanten. Duidelijk zijn, dat betekent een eenvoudig, direct en geruststellend taalgebruik. De klant staat centraal. 


questions
Modern en menselijk
We stellen moderne middelen ter beschikking zonder in te boeten aan menselijkheid. In onze 660 kantoren ​​​​​​​staan financiële experts steeds klaar om naar je te luisteren, je te begeleiden en verduidelijking te brengen.
rendezvous
Meer vereenvoudiging
We gebruiken op deze website een toegankelijke woordenschat en voorzien daarenboven educatief materiaal, advies en tips, nuttige links... Niets zal je ontgaan.
agence
Toegankelijke dossiers
Geregeld vullen we deze website aan met volledige dossiers die duidelijkheid scheppen. Een voorbeeld: valkuilen, te vermijden zaken bij het vergelijken van hypothecaire leningen. Waardevol, toch?
questions
De adviseurs
Als je één van onze experts contacteert, zal hij de nodige tijd nemen om je situatie te begrijpen en je zo beter te kunnen adviseren. En om je rustig te laten beslissen, zonder je iets op te dringen. 
questions
Een geruststellende veiligheid
We zullen je nooit trachten te overtuigen met verleidelijke beloften of recordtarieven. We geven de voorkeur aan doordachte, gematigde oplossingen zonder (al te veel) risico’s. Doelbewust redelijke keuzes.
questions
Waarden van bij ons
bpost bank is historisch gezien een Belgische bank. Met waarden die eigen zijn aan ons kleine land: eenvoud, gezond verstand, wijsheid, openheid en gelijkheid voor iedereen. Met beide voeten in de realiteit.