Opgelet voor valkuilen
bij het vergelijken van verschillende aanbiedingen voor een hypothecair krediet

Opgelet voor valkuilen

Opgelet voor valkuilen bij het vergelijken van verschillende aanbiedingen voor een hypothecair krediet. Hou hiermee rekening als je de rentes van verschillende banken vergelijkt.

ZICHTREKENING

Sommige banken verplichten je om bij hen een zichtrekening te openen.
Bij bpost bank moet je geen zichtrekening openen. 

VERZEKERING
Sommige banken verplichten je om bij hen een verzekering af te sluiten.
Bij bpost bank kies je zelf waar je een verzekering afsluit, tegen de beste voorwaarden. Je vergelijkt in alle vrijheid. Personen met een verhoogd gezondheidsrisico kunnen, onder bepaalde voorwaarden, genieten van een tegemoetkoming op de premie van hun schuldsaldoverzekering.

GEBRUIK VAN DE DEBETKAART
Bij sommige banken moet je je debetkaart x keer per maand gebruiken.
bpost bank verplicht je tot niets wat betreft de debetkaart.

 

ONTLEEND BEDRAG
Sommige banken financieren maar een gedeelte van het goed.
Bij bpost bank kan je tot 100% van de waarde van het onroerend goed lenen.

DOSSIERKOSTEN
Bij bpost bank ken je de kosten op voorhand. Ze zijn marktconform.

RENTE
Sommige banken hanteren verschillende rentes in functie van andere ‘producten’ die je bij hen zou kunnen nemen (vb. beleggingsproducten enz.).
Bij bpost bank, de bank voor iedereen, geniet je onmiddellijk van de beste rente in functie van je profiel. Er moet niet onderhandeld worden.

Conclusie: Aanbiedingen voor een hypothecair krediet van verschillende banken vergelijken, is niet eenvoudig. Bij bpost bank willen we duidelijk zijn en je een eenvoudige, transparante en flexibele oplossing aanbieden in functie van je project. Bestudeer aandachtig de voorwaarden die verbonden zijn aan het hypothecair krediet met een onroerende bestemming vooraleer een beslissing te nemen voor een langere periode.