Herfinanciering van je hypothecaire lening

Herfinanciering

Het leven evolueert en tegelijk hebben jijzelf en je gezin nieuwe behoeften en wensen: een groter huis kopen, zonnepanelen installeren,... Maar wat als er nog oude leningen lopen tegen zware voorwaarden? Als je huidig krediet nog meer dan 10 jaar loopt, kan het interessant zijn er met je kredietexpert over te praten. 

Er zijn meerdere mogelijkheden om een hypothecair krediet met een onroerende bestemming te herfinancieren, bijvoorbeeld:

 

• de resterende looptijd verkorten met ongeveer dezelfde maandelijkse aflossing,

• de maandelijkse aflossing verlagen om het budget te verlichten,

• ontsnappen aan de beperkingen van de huidige bank (bv. de maatschappij voor brand- en schuldsaldoverzekering niet zelf mogen kiezen).

 

Elk geval is anders. Daarom raden we je aan een afspraak te maken met je kredietexpert: hij zal in functie van je situatie nagaan of het voor jou voordelig is om je hypothecair krediet met een onroerende bestemming te herfinancieren, rekening houdend met alle kosten die hieruit voortvloeien. Geen paniek: je spaargeld hoeft hieronder niet te lijden. Het is mogelijk om de kosten van de herfinanciering te lenen en op te nemen in het nieuwe budget.

 

Het pluspunt van bpost bank? Je bent niet verplicht om een rekening te openen, verzekeringen aan te gaan of bij ons te beleggen. bpost bank staat voor vrijheid en comfort. Aarzel dus niet om een afspraak te maken! 

 

Een hypothecair krediet met een onroerende bestemming. bpost nv van publiek recht, Anspachlaan 1, 1000 Brussel, RPR Brussel 0214.596.464 treedt op als kredietbemiddelaar voor bpost bank nv. Onder voorbehoud van aanvaarding door bpost bank nv, kredietgever, Markiesstraat 1, bus 2, 1000 Brussel, RPR Brussel 0456.038.471.