Persoonlijke lening
Je kiest het bedrag en de duur
Je betaalt af zonder verrassingen
Je betaalt geen dossier- of beheerskosten
Je hoeft geen zichtrekening te openen bij ons
Let op, geld lenen kost ook geld.
* Kredietvorm: lening op afbetaling. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door bpost bank (Markiesstraat 1 bus 2, 1000 Brussel, BTW BE 0456.038.471 RPR Brussel, IBAN BE49 0000 0007 5071 BIC BPOTBEB1), kredietgever, en van de ondertekening van uw kredietcontract. Voor een persoonlijke lening van 7800€ bedraagt het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 4,90% op28/08/2019 (vaste jaarlijkse debetrente: 4,90% ). 48 maanden x 178,90€ = 8587,20€.
Vraag je lening aan.

Of je jouw lening nu per telefoon aanvraagt of in een kantoor, je krijgt snel de nodige informatie over jouw lening en jouw tarief op maat. 

In een postkantoor
Je kan contact opnemen met onze kredietexperten om hem of haar jouw project uit de doeken te doen en om er samen over te spreken. Het is heel eenvoudig: je vult het formulier in door op de knop "Maak jouw afspraak" te drukken. Wij bellen je dan terug voor het vastleggen van een afspraak in een kantoor naar keuze.
Telefonisch
Om jouw lening telefonisch aan te vragen, bel je naar het nummer 02/278.50.39 (ma - vrij 9u tot 12u30 en 13u30 tot 18u en za 9u tot 13u).
Noteer dat de persoonsgegevens die u via het telefonisch gesprek zal meedelen, zullen verwerkt worden door bpost bank, NV, Markiesstraat 1 bus 2 te 1000 Brussel, met het oog op de analyse van uw kredietaanvraag waarbij gebruik wordt gemaakt van een geautomatiseerd beslissingsproces. In dit proces wordt rekening gehouden met uw solvabiliteit en terugbetalingscapaciteit. In deze contekst kunnen uw gegevens eveneens overgemaakt worden aan Atradius ICP zodat deze kan bepalen of de Bank kan genieten van een kredietverzekering en, zo ja, om deze verzekering te kunnen beheren. Zowel bpost bank als Atradius ICP kunnen de Centrale voor de Kredieten aan Particulieren raadplegen. Klik hier voor meer informatie over de verwerking en de beveiliging van uw persoonsgegevens alsook over uw rechten en hun uitvoeringsmodaliteiten. 
De persoonlijke lening? In alle vrijheid.

Alles wat je nodig hebt, kan gefinancierd worden: familie-evenement, reis, medische of juridische kosten, computerapparatuur, sportuitrusting of huishoudtoestellen, meubilair, decoratie... 

Met een aantrekkelijk tarief en zonder dat je aan uw spaargeld moet komen. Dat blijft dus beschikbaar voor onvoorziene gebeurtenissen.

Let op: een online consumentenkrediet kan je bij bpost bank niet kiezen voor een schuldsaldoverzekering.

Je kiest het bedrag en de duur
De lening kan 2.500 € tot 50.000 € bedragen en is af te betalen gedurende 24 tot 120 maanden. Je kiest zelf wat het best bij je past. 
Je betaalt af zonder verrassingen
Je rentevoet en maandelijks bedrag liggen vast. Je weet dus precies hoeveel je zal afbetalen. 
Je hoeft geen zichtrekening te openen bij ons
En je bent ook niet verplicht een ander bankproduct te nemen bij bpost bank, om te genieten van een voordelig tarief.
Je betaalt geen dossier- of beheerskosten
bpost bank zorgt voor alle administratie, zonder dat u daarvoor iets moet betalen.
De andere leningen
Je appartement opfrissen of je huis vernieuwen?
De renovatielening steekt de handen uit de mouwen.
Een grasmachine, een feest, meubels of studies financieren?
De persoonlijke lening draagt haar steentje bij
Een nieuwe boiler, isolatie of dubbele beglazing nodig?
De ecologische renovatielening springt in de bres.