FAQ
Vragen en antwoorden
Heb je een specifieke vraag over een product of dienst? We hebben een lijst samengesteld met de meest gestelde vragen.

Vragen per thema

Vragen en antwoorden over dit onderwerp

Kan ik de uitgaven van mijn kredietkaart in schijven terugbetalen?

Dit is afhankelijk van het type kredietkaart die u hebt. bpost bank biedt 2 verschillende kaarten aan: de Mastercard Classic (blauwe kaart) en de bpost bank Mastercard (witte of grijze kaart).

Enkel de witte of grijze bpost bank Mastercard is gekoppeld aan een kredietopening, waarmee u de uitgaven met de kaart dus gespreid kunt terugbetalen. Dit is met andere woorden een consumentenkrediet. Meer info op https://www.buyway.be/nl/bpost/.
(Onder voorbehoud van aanvaarding door BUY WAY PERSONAL FINANCE nv, kredietgever, (KBO 0400 282 277 – RPR Brussel – Bisschopsstraat 26, 1000 Brussel) en BPOST BANK nv, kredietbemiddelaar met handtekeningbevoegdheid (KBO 0456 038 471 - RPR Brussel - Markiesstraat 1 bus 2, 1000 Brussel). LET OP: GELD LENEN KOST OOK GELD).

De blauwe Mastercard Classic is een “debetkaart met uitgesteld betalen”. Deze kaart is niet gekoppeld aan een kredietopening, dus u betaalt ook geen interest op uw uitgaven. De betalingen die u met de kaart uitvoert, worden samengevoegd over een periode van een maand en in één keer van uw zichtrekening afgehouden in het begin van de volgende maand. Meer info.

Geeft dit een antwoord op uw vraag?