Rekening bpost bank

De Rekening bpost bank, dat is de meest complete rekening, met de meest uitgebreide dienstverlening. Met deze rekening kunt u onbeperkt elke bankverrichting op uw rekening uitvoeren, zowel met de hulp van onze medewerkers als aan de SELFbankautomaat en via digitale kanalen. U hoeft zich geen verdere vragen te stellen: alles is inbegrepen!

De Rekening bpost bank: voor wie een optimale dienstverlening wil

De meest voordelige rekening

Voor amper € 3/maand geniet u van een onbeperkt gebruik, zonder extra kosten voor uw verrichtingen op de rekeningen (enkel voor SEPA-verrichtingen).

Alle verrichtingen zijn mogelijk

Met de hulp van een van onze medewerkers in het postkantoor, aan de SELFbank, thuis via PCbanking of uw tablet, van gelijk waar via uw MOBILEbanking.

De ideale gemeenschappelijke rekening

Elke titularis ontvangt zijn eigen kaart en geniet van een maximale dienstverlening.

Verloren of gestolen kaarten worden gratis vervangen.

U bent volledig vrij en zelfstandig

Al uw bankzaken zijn 24u/24 en 7d/7 toegankelijk van bij u thuis of waar ook ter wereld.Een rekening openen bij bpost bank: heel eenvoudig

  • Iedereen is uniek. Daarom hebben we verschillende soorten rekeningen bedacht en manieren om ze te openen. U kiest zelf, naargelang uw voorkeuren, gewoontes en beschikbaarheid.

Maak een afspraak met het kantoor van uw keuze

U kunt een rekening openen aan het loket.
Indien u wenst, kunt u ook een afspraak maken met een van onze experts.


Kies de rekening die het best bij u past

Aan u om na te gaan of u zelf alles online wilt beheren of liever geniet van een maximale dienstverlening met de mogelijkheid om indien nodig een beroep te doen op onze medewerkers. 

Activeer uw kaart en ontvang al het nodige

Naast uw kaart ontvangt u ook een kaartlezer en een abonnement voor PCbanking en MOBILEbanking om uw financiën veilig te beheren vanop uw pc, uw smartphone of uw tablet.
(behalve voor de Postchequerekening)

​​​​​​​


De Rekening bpost bank in detail

*Voor de producten en diensten die zijn inbegrepen in de basisformule (zie de Algemene Voorwaarden van de formule en de Tarieflijst). Kosten voor communicatie via telefoon en voor internetverbinding zijn ten laste van de klant. 

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u vragen of een suggestie? Neem ​​​​​​​gerust contact op met ons. 

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert

Vind een kantoor in uw buurt