Betaalmiddelen

gevarieerd, net zoals uBetaalmiddelen: gevarieerd, net zoals u.

De wereld beweegt en evolueert. Almaar sneller. Wat gisteren innovatief leek, is vandaag soms al verouderd. Bovendien zijn er meer en meer betaalmiddelen. Uit een recent onderzoek* blijkt trouwens dat Belgen vinden dat er te veel zijn en dat 80% nog altijd liever contant betaalt.
Om u door de bomen het bos te helpen zien, is hier een overzicht van alle betaalmiddelen die momenteel bestaan. Zelfs degene die wij niet aanbieden. Want wat telt voor bpost bank, is het u gemakkelijk te maken door u alles op een duidelijke, eenvoudige en transparante manier uit te leggen.

*Payments in Belgium. Profacts Syndicated Quantitative Research, mei 2019.

DE KLASSIEKERS

U kent ze en gebruikt er waarschijnlijk veel.
Van concreet contant geld in uw zak tot de iets virtuelere domiciliëring, overschrijving, cheque en doorlopende opdracht.

DE KAARTEN

Debet- of kredietkaarten. U kent ze wel, die kleine plastic rechthoekjes. En toch evolueren ze! Tegenwoordig kan u zelfs kleine bedragen betalen zonder uw Maestro / Bancontact-kaart in de lezer te stoppen.

DE SMARTPHONE

Payconiq Bancontact, Mobile Banking, itsme®… Doen deze namen nog geen belletje rinkelen? Het zijn nochtans apps die u het leven een pak gemakkelijker maken. Om veilig te betalen, terug te betalen of over te schrijven vanaf uw smartphone.

DE VERNIEUWERS

Apple / Google Pay, elektronische portemonnees om te betalen bij het naderen van de betaalterminal. Paypal voor internet. "Instant Payments" binnen enkele seconden. Als de vooruitgang goed is, waarom zou u er dan geen gebruik van maken?De basis: een zichtrekening hebben.

Vandaag de dag is het essentieel een zichtrekening – ook wel betaalrekening genoemd - te hebben. Die wordt gebruikt om dagelijkse financiële verrichtingen uit te voeren. Uw inkomsten worden erop gestort en u gebruikt ze om uw betalingen, overschrijvingen of geldopnames in euro uit te voeren. Om alles in een oogwenk te begrijpen, is hier een vergelijking. Beknopt, eenvoudig en in een duidelijke taal natuurlijk. Zo kan u met kennis van zaken kiezen.De klassiekers. De meest populaire betaalmogelijkheden.De kaarten. Onmisbare betaalmiddelen.De smartphone. Een superhandig betaalmiddelDe vernieuwers. Geavanceerde betaalmiddelen.

Geïnteresseerd in één van onze zichtrekeningen maar heeft u er al een elders? Geen probleem !

Wenst u van bank te veranderen en wilt u klant worden van bpost bank, dan zorgen wij voor alles. Geen kosten of zorgen. En via de interbancaire mobiliteitsdienst is de continuïteit van uw betalingen gegarandeerd.

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert