De Online Spaarrekening

De Online Spaarrekening, een gereglementeerde spaarrekening voor onbepaalde duur van bpost bank: u kunt er geld afhalen wanneer het u past en ze brengt meer op dan wanneer u uw geld op een zichtrekening laat staan. U beheert de rekening online, wanneer het u uitkomt. Het is een geruststelling om over een financiële reserve te beschikken. Over het algemeen wordt gesteld dat een huishouden moet beschikken over 3 keer het maandelijkse netto-inkomen om het hoofd te kunnen bieden aan onverwachte voorvallen. Dit is uiteraard een grootorde die u kunt aanpassen in functie van uw inkomsten, lasten en levensstijl.

De Online Spaarrekening: met enkele kliks via PCbanking

Uw geld is 100% beschikbaar en u kunt een reserve opbouwen zonder limieten

U haalt geld af als u het nodig heeft.
Geen minimum- en geen maximumbedrag.

Automatisch sparen

Om niet te vergeten te sparen, kunt u kiezen voor een permanente opdracht (gratis). Bepaal de periode, liefst in het begin van de maand, dan gaat het gemakkelijker.

Verzekering

Bij overlijden door een ongeval, keert de verzekering een uitkering uit aan uw naasten. Meer info vindt u hier.

Ze brengt jaarlijks interesten op*

Een basisrente van 0,01% en een getrouwheidspremie van 0,10% voor elk bedrag dat gedurende 12 opeenvolgende maanden op de rekening staat. De rentes zijn op jaarbasis berekend.

Ze is fiscaal voordelig

De jaarlijkse interesten zijn vrijgesteld van roerende voorheffing tot € 940/jaar per belastingplichtige (inkomensjaar 2017).
Daarboven wordt een roerende voorheffing van 15% /jaar geheven.

Meer informatie

Vooraleer in te schrijven, raadpleegt u best de essentiële informatie voor de spaarder, met een overzicht van de kenmerken, risico’s, de kosten en taksen. 

  • Risico op faillissement

In geval van faillissement of risico op faillissement van de financiële instelling, loopt de spaarder het risico zijn spaargeld te verliezen of kan hij worden onderworpen aan een vermindering of omzetting in aandelen (Bail-in) van het bedrag van de vordering die hij heeft op de financiële instelling, boven de € 100.000 (het bedrag dat valt onder de depositogarantie).Een rekening openen bij bpost bank: heel eenvoudig.

Iedereen is uniek. Daarom hebben we verschillende formules van rekeningen en manieren om ze te openen. U kiest naargelang uw voorkeuren, gewoontes en tijdsindeling.

Afspraak in het kantoor van uw keuze

U kunt een rekening openen aan het loket.
Indien u wenst, kunt u ook een afspraak maken met een van onze experts.


Kies de rekening die het best bij u past

Aan u om na te gaan of u zelf alles online wilt beheren of liever geniet van een maximale dienstverlening met de mogelijkheid om indien nodig een beroep te doen op onze medewerkers. 


Start het sparen

Vanaf nu kan u beginnen sparen.

​​​​​​​

​​​​​​​

Opgelet, u moet reeds Ebanking klant zijn bij bpost bank.

INFORMATIE EN NUTTIGE DIENSTEN

Type investering: gereglementeerde spaarrekening van onbepaalde duur, van bpost bank, nv naar Belgisch recht.

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u vragen of een suggestie? Neem ​​​​​​​gerust contact op met ons. 

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert

Vind een kantoor in uw buurt