Onze verschillende betaaloplossingen

ZICHTREKENINGEN

Omdat het ondenkbaar is nog te leven zonder bankrekening. 
U moet alleen nog kiezen welke rekening het best bij u past.


SPAARREKENINGEN

Omdat het altijd veilig is een beschikbare reserve opzij te zetten. 

KREDIETKAART

Omdat u er alles online mee kunt betalen.

KAART VERLOREN OF GESTOLEN?

Omdat u verstrooid kunt zijn of bestolen kunt worden.
Het volstaat zo snel mogelijk te reageren door uw kaart tijdelijk of definitief te blokkeren.
Zichtrekeningen

De zichtrekening, ook betaalrekening genoemd, wordt gebruikt om dagelijkse financiële verrichtingen uit te voeren. Uw inkomsten worden erop gestort en u gebruikt deze rekening om uw betalingen, overschrijvingen in euro of geldopneming in euro uit te voeren. Om alles in een oogwenk te begrijpen, kunnen we best vergelijken. Een beknopte, eenvoudige en natuurlijk duidelijke taal. Zo kunt u met kennis van zaken kiezen.

Zichtrekening

« Ik weet niet of het is omdat ik een dagje ouder word, maar ik vind comfort meer en meer belangrijk..Ik wil toegang hebben tot alles en niet voor verrassingen komen te staan. Alles is in mijn nieuwe rekening inbegrepen! De naam b.comfort werd echt wel goed gekozen!»
Michel koos voor bpost bank

Ontdek ook de Basisbankdienst: de wettelijk gereglementeerde rekening met minimale dienstverlening en de Postchequerekening.Verhuis uw rekeningen naar bpost bank

U wilt uw bank veranderen en bpost bank klant worden? Wij regelen alles voor u, zonder kosten of hoofdzorgen!
Met de interbancaire bankverhuisdienst kunt u snel en gratis van de ene naar de andere bank overstappen. bpost bank en uw huidige bank regelen alles en zorgen ervoor dat uw betalingen niet worden onderbroken.Payconiq by Bancontact

Pizza, pintje of busticket terugbetalen? 
Heel eenvoudig. Gewoon met uw smartphone of tablet. 

De Payconiq by Bancontact app biedt steeds meer mogelijkheden.
Kleine som betalen? Geen gedoe meer met kleingeld, geen bankbiljetten meer los in uw zak. U kunt perfect uw kleine bedragen met de kaart betalen of simpelweg uw smartphone langs de betaalterminal te houden (enkel met Android toestel mogelijk). ​​​​​​Spaarrekeningen

De onderstaande spaarrekeningen zijn gereglementeerde spaarrekeningen naar Belgisch recht voor onbepaalde tijd van bpost bank. Geld dat meteen beschikbaar is of een spaarrekening die meer opbrengt? In het leven hebt u vaak de twee nodig. Daarom biedt bpost bank u twee verschillende gereglementeerde spaarrekeningen. 

SPAARREKENING

« Ik heb een spaarrekening waar ik geld van afhaal wanneer ik wil en een andere waarop ik spaar voor mijn nieuwe gitaar.»
Chloé koos voor bpost bank

Een huurwaarborg nodig?

Bent u van plan om in België een appartement of huis te huren? Dan vraagt de eigenaar u zeker een huurwaarborg als dekking voor de kostprijs van herstellingen bij schade op het ogenblik van uw vertrek. Hoe kan ik  een huurwaarborg openen? 
bpost bank kan u daarbij helpen.
​​​​​​​De kredietkaart Mastercard Classic

Met de bpost bank Mastercard Classic betaalt u uw aankopen online en kunt u vlot uw toekomstige vakantie reserveren. Ze kan gebruikt worden in België en overal ter wereld. Dankzij de uitgestelde debitering kunt u pas later en zonder enige interest uw aankopen betalen. De betalingen per kaart worden een hele maand lang gecumuleerd en uw zichtrekening wordt in één keer gedebiteerd in het begin van de maand nadien.

U kunt een Mastercard Classic aanvragen aan het loket. Indien u wenst, kunt u ook een afspraak maken met een van onze experten in uw dichtstbijzijnde kantoor of onze klantendienst contacteren op het nummer 02/278.50.16.

U wenst een klacht in te dienen of u hebt een vraag over één van uw verrichtingen met de Mastercard Classic? Gelieve het formulier in te vullen op mijnkaart.be of Equens Worldline te contacteren op 02/205.85.85.In het kader van onze bpost bank Mastercard lancering, organiseren wij een exclusieve wedstrijd.*

* Wedstrijd voorbehouden aan de houders van de Mastercard Classic. Om deel te nemen kan u ze in één van onze postkantoren of via telefoon 02 / 278.50.16 bestellen.Overal toegang tot uw bank

​​​​​​​

MOBILEbanking

Via uw smartphone of uw tablet

Uw kantoor binnen handbereik, 24/7

Meer weten >
PCbanking

Vanop gelijk welke pc

Thuis, op kantoor of elders

Meer weten >
SELFbanking

Via de toestellen in onze bankkantoren

In alle discretie, zonder langs het loket te moeten. 

Meer weten >
KANTOREN

Via onze medewerkers aan het loket van de 660 postkantoren

Voor een menselijk contact, hulp of een antwoord op maat.

Meer weten >

HULP


U bent uw kaart verloren, ze werd gestolen of ze zit vast in een geldautomaat?
Opgelet, u wordt doorverwezen naar Card Stop

1/ Indien u uw kaart bent verloren: kies via MOBILEbanking, in « Mijn kaarten » de optie « Tijdelijk mijn kaart blokkeren». Eens u de kaart gevonden hebt, kan u ze via dezelfde weg terug deblokkeren. 

2/ Als u er zeker van bent dat u uw kaart verloren bent, dat ze gestolen werd of dat ze bleef vastzitten in een geldautomaat:

* Bel onmiddellijk Card Stop op 070/344.344 (0.30 euro/min) om uw kaart te laten blokkeren. Deze dienst is 24u/24,7d/7 beschikbaar.


U moet de volgende informatie geven:
            - u bent klant van bpost bank;
            - het nummer van de zichtrekening waar de kaart aan vasthangt en het volledige kaartnummer of bij gebreke;
            - uw persoonlijke gegevens (naam, voornaam, geboortedatum, postcode). Sla het nummer van Card Stop op in uw GSM om het altijd bij de hand te hebben.

* Breng de lokale politie op de hoogte binnen de 24 uur, zij maken een proces-verbaal op dat u daarna gebruikt om een kopie aan te vragen.

* Automatische vervanging: eens de kaart werd geblokkeerd, wordt uw nieuwe kaart binnen de twee weken naar bij u thuis afgeleverd.
Raadpleeg gerust de FAQ bij Card Stop in verband met de blokkering van een kredietkaart.

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert