Uw bank

Wie zijn wij

Omdat we een complete, duidelijke en toegankelijke bank zijn. Maar ook een bank die fundamenteel tegen het al te technische jargon is . Bij ons is alles eenvoudig en mogelijk.  

Onze waarden? Waarschijnlijk deze waar u ook naar streeft!

Eenvoud

Wij bieden enkel producten en diensten aan die eenvoudig zijn om te begrijpen en om voor te kiezen , overeenkomstig uw leefgewoontes en uw noden. Zonder onnodige complicaties, met alleen wat u nodig heeft: efficiëntie in het dagdagelijkse leven.

« bpost bank te eenvoudig?
​​​​​​​Neen, de anderen zijn te ingewikkeld ! »​​​​​​​

Iedereen is gelijk

We maken geen onderscheid tussen onze klanten. We spreken iedereen aan in dezelfde menselijke taal en iedereen is welkom. Van harte welkom !

Duidelijkheid

Wij zijn voorstander van eenvoudige, nauwkeurig gekozen en correcte woorden en duidelijke, transparante tarieven. We zaaien geen verwarring maar bevrijden u van heel wat beperkingen. 

Modern

De wereld evolueert en dus ook de manier om uw geld te beheren. We blijven steeds alert om zo goed mogelijk in te spelen op uw nieuwe  leefgewoontes en om u de beste hulpmiddelen op maat aan te reiken.

Veiligheid

Onze structuur is sterk, stabiel en geruststellend. Met voor de grote meerderheid producten zonder al te grote risico’s. Bij ons zal u niet voor verrassingen komen te staan. 

Uw aandacht trekken met onklopbare rendementen of promoties, zo gaat bpost bank niet tewerk! We geven de voorkeur aan een oplossing, aangepast aan uw profiel.

Een slimme keuze

Onze realistische benadering met beide voeten op de grond  zorgt geregeld voor een actualisering  van de complexiteit bij andere financiële instellingen. Bij bpost bank heeft de klant het gevoel de juiste keuze te maken en voor de beste verhouding prijs-kwaliteit gekozen te hebben. Diversiteit & Inclusie

Al sinds haar oprichting 25 jaar geleden, draagt bpost bank waarden zoals “diversiteit” en “toegankelijkheid” heel hoog in het vaandel. Dat vertaalt zich niet enkel in ons aanbod, maar is ook heel merkbaar naar onze collega’s en klanten toe. bpost bank is toegankelijk voor iedereen, ongeacht geslacht, religie of afkomst. Deze waarden hebben we nu ook officieel gemaakt in onze charter over “Diversiteit en Inclusie”. Onze ambassadeurs

De bpost bank-ambassadeurs zijn een team van vrijwilligers die de handen in elkaar slaan om positieve projecten op te zetten en nuttige kleine verbeteringen door te voeren in onze dagelijkse activiteiten. Ze zijn allemaal vastberaden, geëngageerd en gemotiveerd. Zeer gemotiveerd! Door hun bedrijf bpost bank en door jullie allemaal. Ons netwerk? 660 keer dichtbij…

bpost bank verdeelt haar producten hoofdzakelijk via het uitgebreide netwerk van 660 postkantoren, verdeeld over heel België. In de meeste kantoren is er een ruimte voor bankzaken voorzien. Gastvrij, comfortabel en modern. Een financieel adviseur beantwoordt er in alle discretie uw vragen en stelt gepersonaliseerde oplossingen voor.  


…of bij u!
Uw bank is uiteraard online toegankelijk wanneer het u uitkomt, vanop uw smartphone, uw tablet of computer 24/7. Op het ritme van het leven.Onze geschiedenis? Kort, maar intens en boeiend

Alles begint met een joint venture tussen de Generale Bank en De Post, die heel wat zichtrekeningen en kasbons beheert. Het is 1995: de Bank van De Post ziet het daglicht. Na overname van de Postchequerekeningen in 1998, worden de eerste packages gelanceerd in 2008 . In 2012 leidt een volledige herpositionering tot de oprichting van bpost bank. Vanaf dan verloopt alles in een stroomversnelling. De bank wordt mobiel in 2014, verwerft Krefima in 2015 en lanceert met succes de hypothecaire lening in meer dan 160 kantoren in heel het land. Op naar het vervolg!

Onze structuur? Een uniek samenwerkingsmodel.

bpost bank is een autonome Belgische bank, die nauw samenwerkt met haar aandeelhouders bpost en BNP Paribas Fortis (elk 50%). Via dit uniek samenwerkingsmodel heeft ze het beste van de twee werelden te bieden: de financiële expertise van de ene en de distributie van de andere. 100% interessant voor u!   


ProduCt

" Ik heb niet de indruk te praten met een bankier maar met iemand die begrijpt wat ik beleef."
Milàn koos voor bpost bank

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert