Online Seminarie

Hoe kan je je doeltreffend
beschermen tegen phishing?   • Zowel in de IT-wereld als in het bankwezen staat veiligheid voorop. Toch wordt sinds enkele jaren het fraudeprobleem steeds groter. Zowel bedrijven als individuele personen worden geviseerd. Een van de meest voorkomende vormen van fraude is phishing, waarbij een oplichter jou je bankgegevens probeert te ontfutselen in naam van jouw bank of een andere instelling.

    Wat zijn de meest voorkomende vormen van oplichting? Hoe kan je je tegen deze fraude beschermen?

    Onze experts reiken je de sleutels aan om jezelf te beschermen tegen frauduleuze berichten en oproepen, tijdens het gratis online seminarie "Hoe kan je je doeltreffend beschermen tegen phishing?".


Herbekijk de live webinar van donderdag 31 maart 2022

Wat is phishing en hoe kan je het herkennen?

 * Wanneer u op deze knop klikt, wordt u doorgestuurd naar een volledig beveiligd extern platform met de volgende URL: https://channel.royalcast.com/landingpage/bpostbank/20220331_1/. Deze website is het officiële instrument dat bpost bank gebruikt om u de beste online seminarie-ervaring te bieden. Deze site maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie over de soorten cookies die worden gebruikt, klik hier.

Tijdens uw pre-registratie wordt u gevraagd om uw toestemming te geven voor de verwerking van uw persoonsgegevens. De inhoud ervan vindt u hier.Over de sprekers

Onze moderator van de avond is niemand minder dan Virginie Claes, die onze twee gastsprekers vragen zal stellen over de verschillende vormen van online fraude, hoe je dit kan herkennen, en hoe je jezelf ertegen kan beschermen. 


Over Saskia De Leeuw


  • Saskia De Leeuw werkt op de communicatieafdeling van Febelfin en organiseert regelmatig informatiesessies en webinars over online beveiliging voor verschillende partners en doelgroepen. Daarnaast werkt ze op de marketing- en communicatiedienst mee aan sensibiliseringscampagnes over cyberveiligheid en is ze copy en content writer voor allerhande (web)artikels, opiniestukken en persberichten.

Over Christophe Masset


​​​​​​​Christophe Masset is sinds 7 jaar specialist op het vlak van fraude in de krediet- en banksector. Hij is als geen ander op de hoogte van de fraudetechnieken die worden toegepast, en zal heel concreet advies geven over hoe je op een veilige manier je financiële leven online kan beheren.


Verwerking van de persoonsgegevens

Tijdens uw registratie worden uw persoonsgegevens verzameld door bpost bank NV, Markiesstraat 1 bus 2, 1000 Brussel, die verantwoordelijk is voor de verwerking ervan.

Het doel van de verwerking van uw persoonsgegevens is om u in staat te stellen deel te nemen aan een commerciële informatieactie georganiseerd door bpost bank NV over haar producten of diensten.

Tijdens uw registratie wordt u 2 maal toestemming gevraagd: tijdens de pre-registratie en tijdens de registratie voor deelname.​​​​​​​

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert