Blijf thuiswerken

​​​​​​​in alle veiligheid

Antivirus + Office 365

Momenteel zeggen alle richtlijnen hetzelfde: thuiswerken heeft de voorkeur. Maar om efficiënt en met een gerust gemoed te werken, kan u maar beter goed uitgerust en beschermd zijn. Voor uw online bankdiensten heeft bpost bank er altijd alles aan gedaan om u een optimale beveiliging te verzekeren en u te beschermen tegen phishing en andere cyberaanvallen.

Dit is belangrijker dan ooit, nu u internet veel meer gebruikt - videoconferenties, informatie zoeken en delen, downloads, streaming - zonder het professionele beveiligingssysteem van uw werkplek. U kan thuis dus maar beter goed beschermd zijn tegen cybercriminelen die van deze moeilijke periode profiteren en inspelen op angsten of emoties om gebruikers te doen klikken op kwaadwillige bijlagen of links.

bpost bank helpt uw computer te beschermen

We bieden u een veilige antivirussoftware aan die schadelijke programma’s detecteert, blokkeert en verwijdert op uw computer, tablet en smartphone.

Een exclusief aanbod

Om uw budget niet te zwaar te belasten in deze onzekere periode bieden we u, in samenwerking met onze partner HomeUse, tot 50% korting op de licentie van deze antivirussoftware.

U kan ook deze aanbieding combineren met een Office 365-pakket aan een verlaagd tarief. Niks dan voordelen.

Hoe profiteert u van dit aanbod?

1. Vergelijk de programma's in onderstaande tabel.

2. Maak uw keuze.

3. Klik "koop nu" in de kolom van het product dat u gekozen hebt.

4. Er verschijnt een HomeUse-formulier; vul het in.

5. U ontvangt een eerste bevestigingsmail.

6. Na bevestiging van betaling ontvangt u een tweede e-mail met een code en link om het programma te downloaden. Antivirusprogramma's

Dankzij bpost bank en HomeUse, geniet u van een voordelige prijs voor een jaarlicentie van een antivirusprogramma voor pc, smartphone of tablet.

Door te klikken op "koop nu" wordt u doorverwezen naar de website van HomeUse.

bpost bank is noch verantwoordelijk voor de installatie van de antivirussoftware, de werking van de antivirussoftware, de bijkomende diensten en de operationele ondersteuning, noch voor enige schade, rechtstreeks of onrechtstreeks, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van of de onmogelijkheid om de software te gebruiken.

* Gebruik je openbare wifi? Je smartphone of laptop verbinden met de wifi van je favoriete koffiezaak is niet zo veilig als je denkt. Zelfs met wifiverbindingen die met een wachtwoord zijn beschermd, zijn je apparaten kwetsbaar voor aanvallen. Een VPN (virtual private network) beschermt en versleutelt je gegevens wanneer je gebruikmaakt van een openbaar of een gedeeld wifinetwerk, om zo je online privacy te waarborgen. Maximaal 5 pc's, Macs, smartphones of tablets.

** Heeft je pc een webcam? Cybercriminelen kunnen spyware gebruiken (software waarmee ze je kunnen bespioneren) om zonder jouw medeweten foto's te maken met je webcam. Cybercriminelen staan erom bekend mensen te chanteren en af te persen met compromitterende foto's die via webcams zijn gemaakt. Norton 360 beschermt je tegen spyware en SafeCam helpt ongeautoriseerde toegang tot de webcam van je pc te blokkeren.Antivirusprogramma's + Office 365

Dankzij bpost bank en HomeUse, geniet u van een voordelige prijs voor een jaarlicentie van een antivirusprogramma en een jaarlicentie voor Office 365.

Door te klikken op "koop nu" wordt u doorverwezen naar de website van HomeUse.

bpost bank is noch verantwoordelijk voor de installatie van de antivirussoftware/Office 365, de werking van de antivirussoftware/Office 365, de bijkomende diensten en de operationele ondersteuning, noch voor enige schade, rechtstreeks of onrechtstreeks, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van of de onmogelijkheid om de software te gebruiken.

Hulp


Hulp nodig?

Voor alle vragen betreffende deze dienst, mag u zich wenden tot de klantendienst van HomeUse.

Vind een antwoord op de meest gestelde vragen online: HomeUse.


({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert