Veilig bankieren

Vandaag de dag waarderen we de vrijheid die gepaard gaat met online diensten. We kunnen alles zelf uitvoeren, wanneer het ons uitkomt, zonder naar het loket te moeten gaan. Natuurlijk stelt bpost bank alles in het werk om dit zo veilig mogelijk te laten gebeuren. Helaas liggen er dag en nacht cybercriminelen op de loer. Daarom is het heel belangrijk de basisregels te kennen om veilig te kunnen surfen. 

ANTIVIRUS

Een goede antivirus is uiterst belangrijk in tijden waarin alles online gebeurt. Ook voor uw bankzaken is dit een extra beveiliging. Via bpost bank kan u tegen voordeeltarief een top-antivirus downloaden.

Phishing

Een frauduleuze techniek die gebruikt wordt door online oplichters, gericht op het overnemen van de identiteit van een persoon of een bekende entiteit. U ontvangt een ongevraagde e-mail die lijkt op de mails van uw bank om u naar een valse website te lokken.

ELEMENTAIRE VOORZICHTIGHEID

Alle betaaloplossingen en oplossingen voor het beheer van uw rekeningen via uw bankkaarten, PCbanking en MOBILEbanking, zijn betrouwbaar. Onze specialisten zoeken voortdurend nieuwe manieren om de veiligheid te verbeteren.Belangrijk

Uw gegevens en geheime codes (pincodes) zijn strikt persoonlijk. bpost bank zal u deze codes nooit vragen per telefoon of email. Kreeg u een verdachte vraag die afkomstig lijkt te zijn van bpost bank? Via e-mail of telefonisch? Verwittig onmiddellijk onze klantendienst op 02/278.50.32 of stuur een e-mail naar security.alert@bpostbanque.be 

Optimale beveiligingsmaatregelen

Elk betaalmiddel en middel voor het beheer van uw account dat bpost bank u ter beschikking heeft gesteld, is maximaal beveiligd. Om ze te ontdekken kunt u de pdf hieronder downloaden.

CHANNELS

PRODUCTEN

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert