Er staat geen leeftijd op beleggen

Beleggen

Maandag 14 mei 2018
Er staat geen leeftijd op beleggen

Het maakt niet uit hoe jong u bent, we zijn er oprecht van overtuigd dat beleggen iets is voor alle leeftijden. Ons aanbod bestaat dan ook uit beleggingsproducten voor elke levensfase: van alleenstaanden tot jongvolwassenen die aan het begin staan van het professionele leven, en van koppels met kinderen tot gepensioneerden … Ons gevarieerde gamma beantwoordt perfect aan verschillende behoeften en doelstellingen. Zowel op uw twintigste als op uw tachtigste, zelfs vanaf een klein bedrag.


Ieder zijn motivatie

Naargelang de leeftijd heeft ieder van ons zijn eigen motivatie om te beleggen: voor de studies van de kinderen, voor de kleinkinderen, voor een persoonlijk project of voor het pensioen … Dankzij de verschillende specificaties van onze beleggingsproducten kan u beleggen op uw eigen ritme en volgens uw eigen beleggersprofiel: met of zonder vervaldag, met recht op 100% terugbetaling van het kapitaal of zonder kapitaalbescherming, met jaarlijkse uitkeringen …

Wat in geval van overlijden?

De overige producten maken integraal deel uit de erfenis met betaling van successierechten.

Voor de levensverzekeringen Tak 21 en Tak 23 moet er altijd een begunstigde worden aangewezen in de overeenkomst. Voor de andere producten hebben de erfgenamen het recht om deze al dan niet te behouden tot einde vervaldag.


Meer weten? Aarzel niet om een afspraak te maken met uw financieel expert.

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert