Let op, geld lenen kost ook geld.

* Kredietvorm: lening op afbetaling. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door bpost bank (Markiesstraat 1 bus 2, 1000 Brussel, BTW BE 0456.038.471 RPR Brussel, IBAN BE49 0000 0007 5071 BIC BPOTBEB1), kredietgever, en van de ondertekening van uw kredietcontract. Voor een persoonlijke lening van 7800€ bedraagt het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 4,90% op28/08/2019 (vaste jaarlijkse debetrente: 4,90% ). 48 maanden x 178,90€ = 8587,20€.

De herfinanciering van uitstaande leningen met een looptijd van minder dan 12 maanden is niet mogelijk.Vraag uw lening aan.

Of u uw lening nu online aanvraagt of in een kantoor, u krijgt snel de nodige informatie over uw lening en uw tarief op maat. Vandaag kiezen de meeste klanten voor het comfort van de online service.

Via uw computer of smartphone, in alle rust. Zonder u te moeten verplaatsen.

Om uw lening telefonisch aan te vragen, belt u naar het nummer 02/278.50.39 (ma - vrij 9u tot 12u30 en 13u30 tot 18u en za 9u tot 13u).

Noteer dat de persoonsgegevens die u via het telefonisch gesprek zal meedelen, zullen verwerkt worden door bpost bank, NV, Markiesstraat 1 bus 2 te 1000 Brussel, met het oog op de analyse van uw kredietaanvraag waarbij gebruik wordt gemaakt van een geautomatiseerd beslissingsproces. In dit proces wordt rekening gehouden met uw solvabiliteit en terugbetalingscapaciteit. In deze contekst kunnen uw gegevens eveneens overgemaakt worden aan Atradius ICP zodat deze kan bepalen of de Bank kan genieten van een kredietverzekering en, zo ja, om deze verzekering te kunnen beheren. Zowel bpost bank als Atradius ICP kunnen de Centrale voor de Kredieten aan Particulieren raadplegen. Klik hier voor meer informatie over de verwerking en de beveiliging van uw persoonsgegevens alsook over uw rechten en hun uitvoeringsmodaliteiten. 

De persoonlijke lening? In alle vrijheid.

Alles wat u nodig heeft of wat u plezier doet, kan gefinancierd worden: familie-evenement, reis, medische of juridische kosten, computerapparatuur, sportuitrusting of huishoudtoestellen, meubilair, decoratie...Let op: een online consumentenkrediet kan u bij bpost bank niet kiezen voor een schuldsaldoverzekering.
Met een aantrekkelijk tarief en zonder dat u aan uw spaargeld moet komen. Dat blijft dus beschikbaar voor onvoorziene gebeurtenissen.

U kiest het bedrag en de duur.

De lening kan 2.500 € tot 50.000 € bedragen en is af te betalen gedurende 24 tot 120 maanden. 
U kiest zelf wat het best bij u past. 


U betaalt af zonder verrassingen.

Uw rentevoet en maandelijks bedrag liggen vast. U weet dus precies hoeveel u zal afbetalen. 

U hoeft geen zichtrekening te openen bij ons.

En u bent ook niet verplicht een ander bankproduct te nemen bij bpost bank, om te genieten van een voordelig tarief.

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert