Ontdooi uw spaargeld!

Een spaarrekening brengt vandaag nog maar weinig op. Loopt u warm voor meer rendement? Beleggen kan rendabeler zijn dan sparen.

Producten

  • Ontdek al onze beleggingsproducten.

AFSPRAAK

  • Maak nu een afspraak en vraag raad aan onze financiële experten.Laat uw geld renderen en werk mee aan de herbebossing!

bpost bank heeft beslist om haar aanbod van beleggingsproducten te koppelen aan het planten van bomen in België dankzij Reforest’Action. BNP Paribas Issuance B.V. verbindt zich ertoe een deel van de aangerekende kosten aan te wenden voor de herbebossing van België.

Reforest'Action is een onderneming die werd opgericht in 2010 en die aan particulieren en bedrijven de mogelijkheid biedt om een concrete bijdrage te leveren aan de herbebossing.  Sinds de oprichting heeft Reforest'Action meer dan drie miljoen bomen aangeplant met de hulp van ruim 90.000 mensen.

Meer informatie? Onze financiële experts staan klaar om het project duidelijk toe te lichten. Maak een afspraak.Beleg eenvoudig en op uw eigen tempo, vanaf 20€ per maand

U zet elke maand geld opzij maar u vindt dat uw spaargeld niet genoeg opbrengt? Dan is Ritmo Invest, ons maandelijks beleggingsplan, misschien iets voor u. U belegt automatisch een vast maandelijks bedrag in een fonds naar keuze. Zo geniet u van een potentieel hoger rendement door een paar risico's te nemen.Ontvang gratis uw gids "Mijn financieel leven"

We hebben een educatieve gids samengesteld, voor elk van de vier grote etappes in uw financieel leven, van carrièrestart tot een gerust pensioen. U vindt er een heleboel praktische tips, advies, overzichtstabellen, interviews met experts en getuigenissen in. Want door ervaringen te delen, kunnen we elkaars leven verrijken.


Product

“Een duidelijke uitleg maakt zo’n groot verschil.”
Helena - Financieel expert voor bpost bank

Waarom beleggen bij bpost bank?

Wilt u transparant beleggen zonder ondoordachte risico’s te nemen? En vooral goed begeleid? Bij bpost bank  bent u aan het goede adres. Wij geven uitleg, begeleiden u en staan u bij bij het maken van uw keuzes.

Deskundigen nemen de tijd om naar u te luisteren

Er wordt naar u geluisterd EN u wordt gehoord. Onze financieel experten passen zich aan u aan.

Wij stellen u in alle transparantie de producten voor die bij uw profiel passen

En ook bij uw doelen, uw kennis over en ervaring met beleggen.

U belegt naargelang uw noden

Wij maken geen onderscheid tussen kleine en grote vermogens. Iedereen moet tevreden zijn met zijn belegging.

Ons aanbod is eenvoudig, duidelijk en volledig

Met onze hulp, stap voor stap, kunt u een duidelijke keuze maken.

product

“Nu snap ik tenminste wat een pensioensverzekering juist is.”
Micha koos voor bpost bank

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert