Beginnen met beleggen

Ik wil beginnen met beleggen om mijn spaargeld te activeren en de inflatie te compenseren.

Ik wil stap voor stap worden begeleid.

Beleggen voor een specifiek doel

Ik wil voor een welbepaald doel beleggen: mijn pensioen of de toekomst van mijn kinderen voorbereiden, een regelmatig inkomen krijgen...

Ik wil de specifieke oplossingen ontdekken.

Onze beleggingsproducten

Ik wil een overzicht krijgen van de verschillende beleggingsproducten die bpost bank aanbiedt.

Ik wil duidelijk worden geïnformeerd.Ontvang uw gratis gids

«Beleggen bij bpost bank. Nu is het moment om eraan te denken ! »

Om u te helpen uw spaargeld een boost te geven, heeft bpost bank een praktische en didactische gids gepubliceerd. Die legt uit waarom het een goed idee is te beleggen bij bpost bank, waar u geniet van een eenvoudige en transparante aanpak. En om het u nog gemakkelijker te maken, hebben we post-its toegevoegd aan deze gids. Handig om de essentie niet te vergeten.

Vraag nu uw gids, hij is gratis!

​​​​​​​Bekijk ons filmpje waarin onze beleggingsaanpak duidelijk wordt uitgelegd. Bij bpost bank hebben we een eenvoudige en transparante beleggingsaanpak.

Geen sprake van om u met onbegrijpelijke producten te overstelpen. We staan erop u een beperkt gamma van producten voor te stellen dat we beheersen en dat u begrijpt.

Wij adviseren u bij de keuze van een belegging! Of u nu pas begint of voor een specifiek doel wilt beleggen, onze experts nemen de tijd om u te ontvangen, uw persoonlijke situatie te bekijken en het product te vinden dat het best bij u past. Helder en eenvoudig.

​​​​​​​Online beleggen? Binnen handbereik via onze MOBILEbanking of PCbanking.

U kan uw spaargeld een duwtje in de rug geven, in alle comfort met uw smartphone of computer. Kies gewoon voor onze beleggingsproducten. Ze zijn online toegankelijk, al vanaf 20 € per maand.

Hebt u nog geen MOBILE- of PCbanking? Abonneer u gratis.

Ontdek intussen ons aanbod beleggingsproducten.

Liever eerst wat meer advies? Maak dan een persoonlijke afspraak online met een financieel expert.
Beleg eenvoudig en op uw eigen tempo, vanaf 20€ per maand.

U zet elke maand geld opzij maar u vindt dat uw spaargeld niet genoeg opbrengt? Dan is Ritmo Invest, ons maandelijks beleggingsplan, misschien iets voor u. U belegt automatisch een vast maandelijks bedrag in een fonds naar keuze. Zo geniet u van een potentieel hoger rendement door een paar risico's te nemen.​​​​​​​
Cashback op de instapkosten voor de groeibeleggingsproducten. Het is nu het moment om hiervan te profiteren!

Voor elke inschrijving op een groeibeleggingsproduct tussen 1 mei en 31 mei 2021 bieden wij u een cashback van 1% van het belegde brutokapitaal, wat overeenkomt met een korting op de instapkosten. Het is nu het moment om hiervan te profiteren!

U vindt alle voorwaarden van deze actie in het reglement.

Ontdek nu ons aanbod beleggingsproducten.

Voor een persoonlijk en transparant advies over de producten die bij u passen, kunt u altijd een afspraak maken (link webform) met uw financieel expert in uw postkantoor.

Goed om weten: U kunt ook online beleggen in tal van producten uit ons aanbod via uw PC- en MOBILEbanking in 'Mijn beleggingen'.

​​​​​​​

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert