Beleggen voor uw pensioen

Zoveel is duidelijk: het wettelijk pensioen volstaat niet meer om uw gewenste levensstijl aan te houden. Reageer dus onmiddellijk: hoe vroeger u eraan begint, hoe meer u van een comfortabele aanvulling zult kunnen genieten.

Beleggen voor UW kinderen

Per definitie hebben uw kinderen of kleinkinderen nog veel tijd vóór hen. U kunt dus voor een langetermijnbelegging opteren, die vaak voordeliger is. En met een verre horizon vermindert ook het risico van uw beleggingen.

Beleggen voor een regelmatig inkomen

Uw pensioen of loon aanvullen, of gewoon een of andere voorkeur: er zijn veel redenen om een regelmatig inkomen op uw beleggingen te willen.We raden u het product aan dat bij u past.

U hebt een duidelijk omschreven project en wilt uw geld laten renderen om dit doel te bereiken? U wilt weten wat uw verschillende opties zijn en het product ontdekken dat er het best aan voldoet?
 
U begrijpt het al, beleggen voor de toekomst van uw kleinkinderen is iets heel anders dan beleggen om bijvoorbeeld uzelf een regelmatig aanvullend inkomen te garanderen.
​​​​​​​
Aarzel niet om een beroep te doen op onze financieel experten. Zij geven u zoveel mogelijk uitleg en vinden voor u het beste product. Volledig transparant en kristalhelder. Maar zonder enige verplichting. U bent het altijd die beslist. Ontdek in afwachting alvast online ons aanbod van beleggingsproducten.
Ontdek ons aanbod van beleggingsproducten.

In feite is het heel eenvoudig: identificeer uw behoefte of uw product en klik erop. Om ons aanbod duidelijker te maken, hebben we vooraf filters bepaald. Op basis van twee productcategorieën: bescherming en groei. Of op basis van uw behoefte. Identificeer ze en klik erop! 


​​​​​​​* De rentevoet is gegarandeerd op het moment van ontvangst van de premie en gedurende de hele verdere looptijd van het contract.
** Geen garantie op eventuele winstdeling en de winstdeling kan ook elk jaar variëren. De verzekeraar is wettelijk noch contractueel verplicht om winstdeling te voorzien.
​​​​​​​***Het belegde kapitaal stemt overeen met het werkelijk in het product geïnvesteerde bedrag, na aftrek van de instapkosten en de verzekeringstaks.
​​​​​​

Geniet ook na uw pensioen volop van het leven

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: uw pensioen is niet iets waar u pas aan denkt enkele maanden of jaren voor de grote dag. Hoe vroeger u eraan begint, hoe groter uw levenskwaliteit. Want wat is het nut van almaar langer te leven, als u er niet volop van kunt genieten? 

Einde van de hypothecaire lening: opnieuw opnemen of niet?

Iedereen overvalt hetzelfde gevoel, de dag dat de hypothecaire lening eindelijk is afbetaald. Opluchting en bevrijding. Anderzijds profiteert u niet meer van het belastingvoordeel van die lening. Wat nu? Er zijn verschillende opties.

({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert